RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir Vålerenga knallhard kamp

Foto: Arild Åssveen, lillehammerhockey.no / go-media.no
Sist oppdatert:
Seriemesterskapet er kanskje avgjort, men kampen om andreplassen er tøff.

Lillehammer gir seg ikke. Torsdag ble det seier 4-1 borte mot Rosenborg, noe som medfører at Lillehammer ligger på tredjeplass med 44 poeng, det samme som Vålerenga på andreplass har.

R. J. Anderson scoret det første og siste målet, mens Kyle Schmidt og Andreas Martinsen satte inn henholdsvis det andre og tredje.

- Vi fikk en ganske bra start og ledet 2-0 etter første. En stund fikk vi ganske mange utvisninger, men vi klarte oss fortsatt bra og var det beste laget i spill fem mot fem. I tredje periode presset de oss ganske hardt, men keeperen vår sto bra, oppsummerer Andreas Martinsen (21) overfor Nettavisen.

Gir medspillerne æren
21 år gamle Martinsen noterte seg også for en assist i tillegg til målet, og er nå nummer ti i poengligaen med 12 mål og 29 poeng på 23 kamper. Gino Guyer er poengbest i Lillehammer med 31 poeng, mens Justin Donati fremdeles topper poengligaen med sine 42 poeng, selv om han har mistet sju kamper på grunn av skade.

Martinsen gir medspillerne æren for at poengsnittet er blitt enda bedre denne sesongen enn i fjor, da han noterte seg for 44 poeng på 43 kamper.

- Det henger sammen med at laget er bedre enn det har vært de første årene jeg var her, sier Martinsen til Nettavisen.

- Du fortjener vel litt av æren, du også?

- Jo, jeg føler jo at jeg er blitt bedre, men samtidig spiller jeg sammen med bra spillere og vi har god kjemi i laget.

- Blir jevnt
Både Lillehammer og Vålerenga står med 14 seirer så langt, mens Lørenskog følger like bak med 13 seirer og 41 poeng. Stavanger Oilers ser ingen ut til å kunne gjøre noe med - serielederen har 59 poeng og bare tre tap.

- Jeg tror at det kommer til å bli jevnt i kampen om andreplassen. Det kommer sikkert til å bli oss, Vålerenga, Lørenskog, Sparta og kanskje Storhamar henger seg på. Det gjør bare at vi må være ekstra skjerpet i hver kamp.

I torsdagens øvrige kamper endte det med 3-1-seier til Storhamar mot Manglerud Star, 6-5-seier til Stjernen mot Frisk og 3-2-seier til Lørenskog mot Sparta.

Se tabellen her!

Sjekk kampfakta her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere