Gå til sidens hovedinnhold

Girouds kunstscoring sørget for Chelsea-seier mot Atletico Madrid

Godt utgangspunkt for Chelsea i Champions League-åttedelsfinalen.

ATLETICO MADRID-CHELSEA 0-1

En drømmescoring av de sjeldne av Olivier Giroud sørget for Chelsea-seier i «bortemøtet» med Atletico Madrid i Bucuresti i Romania.

Den franske spissen vartet opp med et vanvittig brassespark som endte opp i nettet bak keeper Jan Oblak med 20 minutter igjen av oppgjøret. Franskmannens scoring var av den sjeldent vakre sorten.

- Det er praktfullt, sier ekspert TV 2-ekspert Petter Myhre etter scoringen som ble godkjent etter en flere minutter lang VAR-sjekk for offside.

Se Girouds scoring her:

Etter flere minutter konkluderte dommeren med at ballen kom fra en motspiller, før Giroud på mesterlig vis banket ballen i mål med ryggen til, via gresset og i mål.

Scoringen betyr at franskmannen nå står bokført med ti mål på 13 kamper fra start denne sesongen, i en sesong hvor spilletiden ikke akkurat har vært regelmessig.

Independent-journalist Miguel Delaney hyllet Giroud-scoringen som «et symbol på lagenes innsats i kampen generelt».

- Dette er belønningen for et lag som prøver å spille, og ikke som det andre laget - som ikke gjør annet enn å unngå baklengs, skriver han på Twitter.

Kanalen ESPN stiller spørsmålet om 34-åringen er sin generasjons mest undervurderte spiss.

Atletico Madrid presset på for scoring mot tampen av kampen, men Chelsea stod i mot og sikret seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter