RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Gislason avgjør i juli

Sist oppdatert:
Stefan Gislason scoret hat-trick i Lyns storseier mot Brann, men venter til juli med å avgjøre fremtiden.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen):

Danske Brøndby har som kjent lagt inn et millionbud på islendingen, som har vært meget god og stabil på Lyns midtbane i år. Kontrakten til Gislason løper ut året.

Det betyr i praksis at han kan snakke med andre klubber fra 1. juli.

- Jeg har egentlig ikke hørt så mye mer om Brøndby-budet. Jeg vet ikke hvor langt klubbene er unna hverandre, men hvis de skulle bli enige, skal jeg vurdere tilbudet da, sier Gislason til Nettavisen.

- Uansett gjør jeg ingenting før juni er ferdig, fortsetter han.

Han, kona og deres to barn trives godt i Oslo, men det virker tvilsomt at Lyn skal klare å beholde kapteinen. Kanskje ut sesongen, men trolig ikke lenger.

Henning Berg tror Lyn forbereder seg på et eventuelt liv uten Gislason.

- Stefan er en veldig god spiller, og veldig viktig for oss. Jeg håper han blir her ut sesongen, og jeg håper han skriver ny kontrakt etter sesongen. Men selvfølgelig sonderer vi terrenget

Mot Brann trakk Gislason som vanlig i trådene i Lyns offensive spill. Fremspillet til Edus mål var genialt, og islendingen var i tillegg sikkerheten selv fra straffemerket. Dessuten avsluttet han ydmykelsen av Brann med å smelle inn 6-0 fem minutter før slutt.

- Dette kan ha vært den beste kampen Lyn har spilt mens jeg har vært her. Alt stemte i dag, selv om jeg har spilt bedre, sier beskjedne Gislason.

Nå advarer han mot å være i skyene for lenge.

- Vi møter Vålerenga og Rosenborg i de neste kampene, og det er store kamper som alle må heve seg til. På mandag kommer vi nok ned på jorda igjen, avslutter Gislason.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere