RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gislason klar for ny klubb

Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Fotballnomaden Stefan Gislason farter videre. Neste stoppested er belgisk eliteserie.

Oslo (ANB): Islendingen har skrevet under en kontrakt med Oud-Heverlee Leuven, som rykket opp i landets toppserie foran denne sesongen. Avtalen gjelder for halvannet år, men klubben har opsjon på å forlenge den med ytterligere et år, om man ønsker det.

– Jeg er veldig glad for denne signeringen. Stefan er en spillertype vi trenger i laget vårt, sier lagets trener Ronny van Geneugden til klubbens hjemmeside.

Etter å ha rykket opp i det gjeveste selskapet med åtte poengs margin, har Oud-Heverlee fått erfare at øverste nivå i Belgia er langt tøffere. Etter 19 serierunder ligger laget på 11. plass blant de 16 lagene, og kan vise til fem seirer og fem uavgjort, men ni tap.

Oud-Heverlee Leuven blir den åttende klubben for 31-åringen siden århundreskiftet. Det lengste oppholdet hadde han i Brøndby i årene 2007-11. Der var han på et tidspunkt også kaptein, men følte seg etter hvert frosset ut av spillergruppen og ble utlånt til Viking i 2010.

Han har også spilt for tre andre norske klubber – Strømsgodset, Lyn og nå senest Lillestrøm. Der brakte midtbanemotoren nødvendig rutine inn i det unge LSK-laget, som slet tungt i andre halvdel av 2011-sesongen. Det var likevel ikke nok til å få fornyet kontrakt med Åråsen-klubben.

Siden sesongslutt har Gislason derfor vært på klubbjakt – og nå har han altså fått napp. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere