RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hansen, Alf Ove (Scanpix)

Gislason uønsket i Brøndby

Sist oppdatert:
Stefan Gislason (30) har fått brev fra klubbledelsen om at han er uønsket.

Den tidligere Strømsgodset-, Lyn- og Viking-spilleren har fått brev fra sin danske klubb om at han ikke er ønsket videre i den danske Superliga-klubben. Islendingen har fortsatt to år igjen av kontrakten, men har fått beskjed om at han ikke vil få spille mer for Brøndby.

30-åringen var på utlån til Viking tidligere i sommer, og gjorde sine saker såpass bra at siddisene sto klare med kontraktstilbud. Den ville han imidlertid ikke signere fordi han ikke ønsket å fortsette karrieren i Norge.

Regel hindrer innhopp
Ifølge Sporten.dk har den mektige styreformannen Per Bjerregaard hatt samtaler med Gislason om islendingens framtid. På grunn av regelen om å kun spille for maks to klubber på ett kalenderår, tør ikke danskene å bruke 30-åringen mer – for da vil han ikke være interessant for andre klubber før tidligst til sommeren neste år.

- Jeg kan bekrefte at jeg har hatt samtaler med klubbledelsen og at jeg har mottatt et brev som angår min framtid i klubben, sier Gislason.

Linket til store ligaer
I sensommerens overgangsvindu gikk det rykter om en overgang til både tysk, fransk og engelsk fotball, men overgangene skal ha strandet av ulike årsaker.

- Det er ingen hemmelighet at jeg ønsker meg vekk fra Brøndby, og at klubben ønsker å kvitte seg med meg, men det har ikke helt gått som vi har håpet. Likevel stiller jeg meg selvsagt til disposisjon for Henrik Jensen (treneren, red.anm.) dersom han ønsker å bruke meg, sier han videre.

Gislason ble hentet fra Lyn i 2007 og startet sin Brøndby-karriere lovende med kapteinsbind, landslagsplass og hele 70 Superliga-kamper for klubben. 30-åringen hever trolig en solid lønn i klubben, men har ikke vært på banen for sin arbeidsgiver på ti og en halv måned.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere