Den tidligere Strømsgodset-, Lyn- og Viking-spilleren har fått brev fra sin danske klubb om at han ikke er ønsket videre i den danske Superliga-klubben. Islendingen har fortsatt to år igjen av kontrakten, men har fått beskjed om at han ikke vil få spille mer for Brøndby.

30-åringen var på utlån til Viking tidligere i sommer, og gjorde sine saker såpass bra at siddisene sto klare med kontraktstilbud. Den ville han imidlertid ikke signere fordi han ikke ønsket å fortsette karrieren i Norge.

Regel hindrer innhopp
Ifølge Sporten.dk har den mektige styreformannen Per Bjerregaard hatt samtaler med Gislason om islendingens framtid. På grunn av regelen om å kun spille for maks to klubber på ett kalenderår, tør ikke danskene å bruke 30-åringen mer – for da vil han ikke være interessant for andre klubber før tidligst til sommeren neste år.

- Jeg kan bekrefte at jeg har hatt samtaler med klubbledelsen og at jeg har mottatt et brev som angår min framtid i klubben, sier Gislason.

Linket til store ligaer
I sensommerens overgangsvindu gikk det rykter om en overgang til både tysk, fransk og engelsk fotball, men overgangene skal ha strandet av ulike årsaker.

- Det er ingen hemmelighet at jeg ønsker meg vekk fra Brøndby, og at klubben ønsker å kvitte seg med meg, men det har ikke helt gått som vi har håpet. Likevel stiller jeg meg selvsagt til disposisjon for Henrik Jensen (treneren, red.anm.) dersom han ønsker å bruke meg, sier han videre.

Gislason ble hentet fra Lyn i 2007 og startet sin Brøndby-karriere lovende med kapteinsbind, landslagsplass og hele 70 Superliga-kamper for klubben. 30-åringen hever trolig en solid lønn i klubben, men har ikke vært på banen for sin arbeidsgiver på ti og en halv måned.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED