Gjekstad årets leder

Foto: Erlend Aas/Scanpix

Ole Gustav Gjekstad ble tirsdag kåret til årets leder i Vestfold.

13.07.05 19:16

I konkurranse med en rekke andre næringslivsledere ble det Larvik Håndballklubbs trener og leder Ole Gustav Gjekstad som ble kåret til årets leder i Vestfold.

- Egentlig er jeg ikke så interessert i håndball, innledet Ole Gustav Gjekstad takketalen med.

- Jeg er mer interessert i å få mennesker til å fungere samlet i en gruppe. Så å få denne prisen er veldig hyggelig med tanke på at jeg bruker mer tid på ledelse enn håndball, fortsatte Årets Leder i Vestfold 2005.

Fjorårets vinner og jurymedlem, fylkesordfører Anne Rygh Pedersen, overrakte prisen og en sjekk på 25.000 kroner sammen med de tre andre jurymedlemmene Eystein Setsaas, Trygve Andersen og Ernst Midtun under en høytidelighet på Rica Park Hotel i Sandefjord i går.

Det var en enstemmig jury som hadde kommet fram til utnevnelsen. Styreleder i Sparebanken Vestfold, Eystein Setaas leste blant annet følgende fra juryens kjennelse:

Ole Gustav Gjekstad har gjennom et smittende engasjement, faglig og strategisk innsikt, motivert sine medarbeidere i et team til å oppnå resultater som det står stor respekt av, og som vekker oppsikt ikke bare i Vestfold, men så vel nasjonalt som internasjonalt.

Juryen tenkte på de seks seriemesterskapene og de fire cupmesterskapene i tillegg til europacuptriumfen Larvik Håndballklubb har oppnådd under Gjekstad tid som trener. Ole Gustav Gjekstad fortsetter som kjent trenergjerningen sin i Drammen Håndballklubb fra høsten av.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag