RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjelland sliter med en muskel

Egil Gjelland sleit med stående-skytingen under stafetten i Oberhof. Han pådro seg to strafferunder. Gjelland sliter med en muskel under foten som gjør at han ikke står skikkelig.

Landslagstrener for herrene, Roger Grubben, er likevel ikke bekymret over vossingen.

- Det er ikke noe bekymringsverdig det skytetekniske han driver med. Men han hadde litt problemer med en muskel under foten i dag. Da blir han urolig på standplass, og da fungerer det ikke som det skal.

- Han får finne en såle eller noe sånt slik at han får slappet av på standplass, sier Grubben til TV 2 Nettavisen.

Norge ble diskvalifisert fra fjerdeplassen i stafetten, etter at Lars Berger brøt sikkerhetsbestemmelsene på sin etappe. Berger forlot standplass med våpenet i hånda for å hente en patron som spratt ut av magasinet.

Norge fullførte likevel stafetten, 51 sekunder bak Sverige på en fjerdeplass.

- Diskvalifikasjonen er helt grei. Når vi ser bort fra den, så lykkes vi ikke helt i dag lagmessig. Det gikk litt opp og ned.

- - Det var veldig bra gjennomført av Ole Einar på sin etappe. Og det var bra av Hallvard. Det var også en del positivt å finne på Egil og Lars` etapper. Selv om det ikke var helt topp, sier Grubben videre.

Det er først i VM i mars som Norge skal være på topp. Gull i stafett er VMs store mål på herresiden lagmessig. Grubben vet at det kan bli tøft.

- Det er flere lag som melder seg på til det. Det var veldig moro at svenskene lykkes, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere