RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjett hvem denne Arsenal-helten er

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsène Wenger er nok overlykkelig over å ha midtbanesjefen sin tilbake.

BOLTON - ARSENAL 0-2:

Du har vel gjettet det allerede. Men det er jo selvfølgelig snakk om Arsenals eminente midtbanesjef Cesc Fabregas.

Spanjolen har slitt med skader den siste tiden, men søndag var han tilbake i startoppstillingen. Det priser nok Arsène Wenger seg lykkelig over.

Etter en drøy halvtime kom scoringen. Selvfølgelig på klassisk Arsenal-vis. Etter flott klikk-klakkspill ble det hele avsluttet med en herlig veggpasning mellom Eduardo og Fabregas der sistnevnte kontrollert satte inn kampens første scoring.

Hard duell
Rett etter scoringen oppsto det en merkelig situasjon. Selvfølgelig igjen med Fabregas i sentrum. Etter en tøff duell innenfor Boltons 16-meter, falt spanjolen i duell med Matthew Taylor. Sistnevnte mente Fabregas forsøkte å filme seg til straffe, og svarte med å gi motstanderen et lett spark i hodet før han lugget Arsenal-spilleren. Dommeren valgte å overse det, men bestemte seg heller for å gi frispark til Bolton.

Kvarteret før slutt fastsatte innbytter Fran Merida sluttresultatet til 2-0 i Arsenals favør.

Holder følge med teten
Dermed ble det ikke akkurat drømmestart for Boltons nyervervede manager Owen Coyle. Den tidligere Burnley-manageren ble godt mottatt av Boltons trofaste publikum på Reebok Stadium, men hadde nok håpet å ha tatt skalpen på Arsenal på sitt første forsøk.

Bolton har for øvrig ikke slått Arsenal siden 2006. Hjemmelaget hadde flere sjanser til å gi «Gunners» en støkk i titteldrømmen, men ineffektivitet i avslutningsfasen ble Boltons akilleshæl.

Dermed holder gjestene følge med Manchester United og londonrival Chelsea på toppen av tabellen. Fortsatt er det tre poeng opp til serielederen, mens United er to poeng foran med én kamp mer spilt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere