Gå til sidens hovedinnhold

Gjør seg klare til «bunnoppgjør»

– Jeg skal ikke kalle spillerne for slappfisker, men jeg tror det er mange som ikke forstår hva som kreves for å være et topplag, sier Kjetil Rekdal.

BOHEMEN: Det er Klanen-talsmann Christian Kjellsen som nylig har karakterisert spillerne som dvaske sjødyr. Trener Kjetil Rekdal kunne bare si seg delvis enig når han denne uken gjester Bohemen Live på dittOslo.no.

Se hele episoden i videovinduet øverst på siden. Trykk her for å vise videoen i et eget vindu.

Har mistet gnisten?

– Å være en toppklubb krever at man må jobbe knallhardt i lang, lang, lang tid. Og det har blitt litt borte, sier Rekdal, som mer enn antyder at enkelte spillere sliter med motivasjonen.

Vålerenga ligger på 12. plass på tabellen, med 13 poeng etter 12 spilte kamper.

Rekdal var lite fornøyd med treningskampen mot Raufoss på tirsdag, der VIF i andreomgang mistet en 0-2-ledelse til uavgjort. Her kan du se høydepunkter fra VIF-Raufoss-kampen, og hele kampen i opptak, dersom det skulle interessere deg.

I denne ukens episode avslører dessuten Rekdal om og hvilke spillere som eventuelt er på vei bort fra Vålerengas spillerstall. Har Rekdal fått bud på noen av spillerne sine?

Han er i alle fall fornøyd med den nyervervede dansken Nicolai Høgh:

– Men det er ikke dermed sagt at vi er ferdige med forsterkninger i forsvaret. Men vi har fått på plass en type som er en leder, som er robust og dirigerer de andre. Som er tøff i huet, og i tillegg er han venstrebeint, noe som gjør at vi får en annen dimensjon fra forsvaret vårt til å spille oss ut. Det har jo gått i stå endel.

– Er det noen spillere du har lyst på?

Ja, det er det. Men ikke så mange som folk tror, repliserer treneren, som understreker at inngangen til fotballåret 2014 skal se helt annerledes ut enn det inngangen til 2013 gjorde.

Vil du vinne signerte jubileumsdrakter? Se konkurranse nederst i saken!

– «Ikke-forhold» til Molde

22. juni møter Vålerenga Molde hjemme. Boheme Live gjestes denne uken av Eivind Aanes fra de oslobaserte Molde-suppporterne som kaller seg for Tornekrattet Øst.

– Overraskenden nok blir dette et bunnoppgjør. Jeg har et «ikke-forhold» til Molde, sukker Kjellsen.

– Dere har hatt et godt tak på oss tidligere år: Vi vant vel 2-1 i fjor, året før var det 2-0 til dere, og 2-1 de to forrige årene, om jeg ikke tar helt feil, sier, Aanes.

Varm opp til kampen med å se VIFs scoringer mot Molde på Ullevaal i eliteserien i perioden 2006 og 2008-12:

I episoden diskuteres dessuten møtet mot Lillestrøm 30. juni. De gulkleddet får ingen lett behandling fra Klanens Svein Erik "Svenna" Bakke:

– Lillestrøm spiller ikke fotball. De driver med det vi kaller «knokkelball».

Hva Svenna mener med det kan du se i videoen!

Vinn signert jubileumsdrakt

Nå har du flere mulighet til å vinne en signert jubileumsdrakt. Gå inn på Facebook og trykk "Liker" på Bohemen Lives Facebook-side. Vi trekker uit en av våre følgere som får en signert jubileumsdrakt.

Du kan også vinne en signert drakt ved å stemme på Vålerengas peneste mål denne sesongen.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren