*Nettavisen* Sport.

Gjorde plass til Tollefsen

Foto: Reuters/Scanpix

Nordmannen hjalp Columbus til viktig poeng.

CALGARY - COLUMBUS 5-4 e.str.k: Ole-Kristian Tollefsen ble vraket til fordel for svenske Christian Bäckman i forrige match, men da Columbus Blue Jackets møtte Calgary Flames natt til torsdag, var nordmannen tilbake på laget.

Trener Ken Hitchcock valgte å spille med sju backer for å få plass til nordmannen. Normalt spiller man med seks backer.

Dessverre ble det lite spilletid på 24-åringen. Tollefsen måtte nøye seg med 6,35 minutter på isen. Han var ikke involvert i noen baklengsmål, men satt i utvisningsboksen da Calgary utlignet til 2-2 mot slutten av andre periode.

Jake Voracek scoret for blåjakkene bare ti sekunder etterpå, men den gleden varte bare i 40 sekunder før pucken igjen lå bak Columbus-keeper Steve Mason.

Det sto 4-4 ved full tid. Ingen av lagene scoret i sudden death og dermed ble blåjakkenes 47. kamp for sesongen avgjort med straffeslag. Todd Bertuzzi ble matchvinner for Calgary, som dermed fikk med seg to poeng, mens Columbus måtte nøye seg med ett.

Det er åtte sluttspillplasser å kjempe om i vestre avdeling av NHL, og Columbus Blue Jackets ligger i øyeblikket på tiendeplass. Det er imidlertid bare to poeng opp til sjetteplass og 35 kamper igjen av sesongen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.