RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør comeback i Rosenborg

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
Sist oppdatert:
Stig Torbjørnsen tilbake på Lerkendal.

Etter å ha vært fast ansatt som talentspeider i Rosenborg, sluttet Stig Torbjørnsen sommeren 2009. Også etterpå har han jobbet for RBK gjennom selskapet Stars & Friends, men parallelt har han også hatt andre oppdragsgivere.

Nå har imidlertid Rosenborg igjen sikret seg enerett til Torbjørnsens tjenester, igjennom en treårig kontrakt med Stars & Friends.

- Vi er veldig fornøyde. I dagens marked med så stor gjennomtrekk av spillere vil vi ha god hjelp fra Stig til å finne erstattere med hans kompetanse og store nettverk, sier sportslig leder Erik Hoftun i RBK til klubbens hjemmeside.

Han understreker at klubben i stor grad vil benytte seg av hans kompetanse i tiden framover.

- Jeg er veldig glad for at Rosenborg ville ha meg tilbake i tilnærmet samme stilling som jeg hadde tidligere. Samarbeidet har ikke fungert optimalt siden jeg begynte i Stars & Friends, så nå hadde vi kommet til et punkt hvor vi enten måtte avslutte samarbeidet helt eller komme frem til en ny avtale, sier Torbjørnsen til RBK.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere