Gladnyhet for Chelsea

Foto: Reuters/Scanpix

Carlo Ancelotti har grunn til å smile - overgangsmarkedet er igjen åpent for blåtrøyene.

04.02.10 22:45

Chelsea har blitt frikjent på alle tiltalepunkter angående den kontroversielle overgangen til det franske stortalentet Gael Kakuta, melder Sky Sports.

Blåtrøyene ble rammet av en 18-måneders overgangsnekt i september da Fifa bestemte at Chelsea var skyldige i at Kakuta bevisst brøt en kontrakt med den franske klubben Lens.

Londonklubben anket avgjørelsen, og det ble gitt en midlertidig suspensjon av sanksjonen som ga klarsignal for at klubben kunne selge og kjøpere spillere i januarvinduet.

Nå er det blitt bestemt at Chelsea ikke gjorde noe galt i noen som helst del av overgangen, og dermed står klubben fritt til å kjøpe spillere når overgangsvinduet igjen åpner til sommeren.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti gjorde det tidlig klart at han uansett ikke kom til å kjøpe noen spillere i januarvinduet, og at han var særdeles tilfreds med spillerne han hadde til rådighet.

Men uansett vil italieneren nok være fornøyd med å ha frie tøyler til sommeren. Om overgangsnekten hadde stått seg, ville Chelsea ikke hatt mulighet til å hente nye spillere til Stamford Bridge i de to neste overgangsvinduene.

- Vi er svært så glade for avgjørelsen. Det var alltid vår intensjon om å jobbe sammen med Lens for å komme til en enighet angående Kakuta, og begge klubber sitter igjen med et styrket forhold til hverandre nå som situasjonen er over, sier Chelseas styreformann Bruce Buck til klubbens offisielle hjemmeside.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag