Gå til sidens hovedinnhold

Gladnyhet til Arsenal-fansen

Londonlaget får tilbake sin midtbanestjerne til lørdagens oppgjør mot City.

Francesc Fabregas har ikke spilt førstelagsfotball for Arsenal siden han pådro seg en alvorlig kneskade mot Liverpool den 21. desember. Nå er imidlertid den spanske midtbanespilleren klar igjen for spill.

Arsenals kaptein er blitt tatt ut i troppen som møter Manchester City på lørdag.

- Cesc er klar for å spille igjen, men trenger tre kamper på å komme tilbake i toppform. Nå skal vi spille åtte viktige kamper på 25 dager, sier Arsenal-sjef Arsène Wenger ifølge BBC .

Londonlaget kjemper en knallhard kamp med John Carews Aston Villa for å ta den viktige fjerdeplassen som gir kvalik til Mesterligaen. Men det venter også andre viktige kamper. Tirsdag møter de Villarreal til kvartfinale i verdens gjeveste klubbturnering, mens det blir skikkelig londonderby den 18. april da de møter Chelsea til semifinale i FA-cupen.

Derfor er nok Wenger særdeles glad for å ha sin eminente midtbanedirigent tilbake i laget.

- Jeg føler meg bra, og er spilleklar. Men jeg vet ikke helt hva slags rolle jeg vil ha mot City, sier Fabregas i kampprogrammet før det viktige oppgjøret.

Mens Wenger jubler over Fabregas sin tilbakekomst til førsteelleveren, er skadelisten fortsatt lang for Arsenal. Robin van Persie og Eduardo ble begge skadet på landslagsoppdrag i midtuka. Også Samir Nasri og Carlos Veila er usikre foran lørdagens oppgjør.

Emmanuel Adebayor og Theo Walcott er imidlertid klare for spill igjen for londonerne.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser