RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/_Scanpix

Gladnyhet til Sir Alex

Sist oppdatert:
Michael Owens skade er ikke så alvorlig som først antatt.

Det var nok flere som tenkte sitt da Michael Owen haltet av matta på Old Trafford da var spilt tjue minutter av oppgjøret mellom Manchester United og Wolfsburg. Spissen, som signerte for United i sommer, har lenge forsøkt å overbevise folk om at han ikke er skadeforfulgt.

Men da han måtte forlate banen på onsdag, med lysketrøbbel, var det ingen sterk melding til kritikerne.

Likevel ser det ut til at Owen slipper med skrekken. Lyskeskaden er ikke så ille som først antatt, og han ser nå ut til å bare være ute i to uker. Ifølge United-manager Sir Alex Ferguson er Owen tilbake på banen 17.oktober, til oppgjøret mot Bolton.

- Vi regner med at han er tilgjengelig for oppgjøret mot Bolton. Han er i alle fall ikke ute i tre uker, sier Ferguson ifølge BBC.

Ifølge Ferguson kjente Owen på smerter i lysken i treningene før kampen mot Wolfsburg, men spilleren selv var så oppsatt på å starte kampen at han meldte seg kampklar. I tillegg var Ferguson meget interessert i å la Owen starte, og innrømmer at han kanskje burde utelatt Owen i stedet.

- Han gikk glipp av trening tidligere i uken, så kanskje burde han ikke spilt. Heldigvis er det ikke noe stort problem, sier en lettet Ferguson.

- Vi er ganske fornøyd og komfortable med situasjonen, legger skotten til.

I tillegg kunne Ferguson melde at Edwin Van der Sar og Rafael da Silva begge nærmer seg hundre prosent. Likevel er ingen klare til lørdagens oppgjør mot Sunderland.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere