Gå til sidens hovedinnhold

- Gleder meg som en unge

Endelig en god nyhet for Kristin Størmer Steira.

Hun hadde en drøm om å komme til EM i friidrett. Det satte et tretthetsbrudd i hælen en effektiv stopper for.

Det første bruddet ble avløst av et nytt, og dermed har skaden også hengt som en mørk sky over Kristin Størmer Steiras forberedelser til ski-VM i Holmenkollen om mindre enn fem måneder.

Les også:Steiras EM-drøm knustIKristins blytunge sommerI- Jeg har blitt mye sterkereINytt brudd for Steira

- Gror bra
Men nå har endelig har 29-åringen fått en grunn til å smile:

- Endelig noe positivt nytt fra Curato røntgen i Sandvika! Var og tok nye bilder av hælen i dag, og selv om det fortsatt er brudd, ser det ut som det gror bra, og at det nå går rette veien. Det var en lettelse, etter at jeg nå har belastet foten med rulleskiøkter de siste ukene. Og gode nyheter i forhold til at jeg kan være med på neste samling i Val Senales. Med andre ord, ei glad jente hjemme i Drøbak nå, skriver hun på sin hjemmeside.

- Gleder meg som en unge til å komme nedover til Italia, og på snø igjen. Samtidig må jeg holde igjen, og ikke bli for ivrig, så dette får gro ordentlig. Det blir med andre ord lite løping enda en god stund fremover, men ting går altså i riktig retning, og ingenting er bedre enn det, skriver hun.

Blodslit å være i dårlig form
Nå gjenstår en vesentlig detalj: Å bygge opp utholdenhetskapasiteten.

- Har startet opptreningen av kapasiteten også, og det er et blodslit å være i dårlig form! Må nok regne med at det tar en stund før jeg nærmer meg noe som kan ligne VM form, men er i alle fall i gang, skriver Kristin Størmer Steira.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken