*Nettavisen* Sport.

Gleder seg til å møte Serena

Foto: (foto: scanpix)

Daniela Hantuchova er klar for kvartfinalen av Dubai Open, etter at hun slo Elena Likhotseva i to strake sett i går. I semifinalen venter tøff motstand.

Den slovakiske jenta skal møte Serena Williams, som hadde problemer med å ta seg Elena Bovina i sin første kamp i turneringen. Den yngste av Williams-søstrene vant til slutt 1-6, 6-1, 6-4.

Hantuchova har med seg en solid porsjon selvtillit inn i storkampen mot Serena.

- Jeg føler at jeg har en fordel i forhold til henne, fordi jeg har allerede spilt to kamper på disse banene. Det er vanskelig å spille her. Det går veldig raskt, og noen ganger føler du at du ikke har kontroll over ballen, sier Hantuchova til BBC.

Verdensener Lindsay Davenport og Anastasia Myskina er også videre. Davenport slo kinesiske Jie Zheng 6-2, 7-5, mens fjorårets French Open-vinner seilet igjennom sin kamp etter at Marion Bartoli måtte trekke seg på grunn av skade. Davenport møter nå Conchita Martinez i neste runde.

Den spanske veteranen slo ut Nathalie Dechy i to strake sett. Myskina møter sveitsiske Patty Schnyder, som slo Li Na 6-3, 7-6 (10-8) i går. Den siste kvartfinalen går mellom indiske Sania Mirza og Jelena Jankovic fra Serbia og Montenegro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.