RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gleder seg til proffdebut

Sist oppdatert:
Christian Kalvenes ser med spenning frem til å debutere for Dundee United foran 50 000 tilskuere i dag.

I Brann ble det ikke mye spilletid for venstre backen, men etter at Charlie Miller tipset sin gamle klubb om Kalvenes endte det til slutt med overgang. I dag får han få sin proffdebut på bortebane mot Rangers.

- Vi har ikke fått laget offisielt, men alt tyder på at jeg starter. Jeg gleder meg veldig til å få spille fotball igjen, sier Kalvenes.

50 000 på tribunen
Bergenseren er vant til et bra trykk fra publikum i Bergen, men det kan ikke måle seg mot hva som venter ham i dagens kamp.

- Det sies at det stort sett alltid er utsolgt, så da kan det komme så mye som 50 000 tilskuere, noe mer enn jeg er vant til. Men det skal nok gå greit. Jeg er veldig spent på alt og gleder meg masse. Det blir første gang jeg spiller foran et så stort publikum, sier Kalvenes.

Bra på trening
Bergenseren, som har nok seriekamper i Brann til kanskje å bli seriemester, føler han er i form.

- Treningene denne uken har gått bra. Torsdag og fredag hadde vi formasjonstrening og drillet inn forskjellig typer spill. Jeg er ikke tiltenkt en spesiell rolle i forbindelse med kampen, men kommer til å gjøre det en venstre back skal gjøre, sier Kalvenes.

Dundee United åpnet sesongen forrige uke ved å tape 1-2 hjemme for Falkirk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere