Glem børsen - spill på oddsen

Nettavisen har truffet tre dager på rad, og ligger i pluss de tre siste månedene. Sjekk kveldens friske dobbel her!

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Sats på favorittfall
Omkamp i FA-cupens 3. runde etter 2-2 i den opprinnelige kampen. Hjemmelaget begynte sesongen svakt etter et noe overraskende opprykk fra League Two i fjor. Har spilt seg bedre utover sesongen, og på vei mot ny plass i serien nå. 6-4-3 de to siste månedene, alle turneringer inkludert. Til forandring bedre borte enn hjemme hittil. Tre spillere forventes klare etter skader.

Fulham viste igjen at laget hører hjemme i bunnen av tabellen med 0-3 for Arsenal i helgen. Skadeproblemene avtar, men lite tyder på at laget Hodgson nylig har styrket med Hangeland holder bra nok nivå for Premier League. Kamara er i Afrika, i tillegg til et par langtidsskader.

Overvann truer med å avlyse kampen, så banen innbyr uansett ikke til finspill. Fulham har all grunn til å prioritere serien, og vi synes hjemmeoddsen frister veldig under disse omstendighetene.

Endelig?
Semifinale i Ligacupen, returkamp etter 1-1 for to uker siden. Tottenham klart best i den kampen, og Arsenals utligningsmål på tampen skulle vært blåst av for hands. Slo Sunderland 2-0 lørdag, men var heldige som ikke fikk utligning imot slik kampen utviklet seg. Nyankomne Gunter er ikke spilleberettiget, Gardner, Assou-Ekotto og Bale fortsatt ute med skader.

Arsenal var raskt tilbake på vinnersporet med 3-0 over Fulham, etter 1-1 hjemme mot Birmingham kampen før. Stiller som alltid med de yngste spillerne i troppen i Ligacupen. Djourou og Senderos er ute med skader, Eboue i Ghana.

Etter over 20 kamper uten seier mot erkerivalen, tror vi det endelig det lykkes for Spurs i kveld. Var veldig nær seier også i ligakampen nylig. Vi krysser av for H i kamp nummer 40.

Oppskriftsmessig innledning
Det gikk veien for spillet fra Afrika-mesterskapet i går. Marokko rundspilte Namibia, mens det ble knepen 1-0-seier til både Mali og Elfenbenskysten. Namibia så fryktelig svake ut, mens Mali faktisk hadde flaks som halte i land tre poeng mot lille Benin, etter scoring på straffe. Kamerun og Zambia er nærmest spill i dag, men vi setter altså pengene på to engelske cup-oppgjør.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.