Gå til sidens hovedinnhold

Glem det, Brann

Tromsø har avvist Brann sitt tredje og siste bud på Morten Moldskred.

(iBergen.no) Brann tapte 1-3 mot Strømsgodset denne uken og er på desperat jakt etter forsterkninger. Tromsø-spiss Morten Moldskred har vært ønsket i Bergen i lang tid, nå har imidlertid Tromsø lukket døren igjen, for godt.

Legger ballen død
- Vi ønsker vanligvis ikke å bidra til spekulasjoner i media om spillerlogistikk. Når det gjelder rykter og spekulasjoner rundt Morten Moldskred, føler vi nå at vi må legge ballen død en gang for alle. Jeg kan derfor bekrefte at klubben ikke har til hensikt å selge Morten Moldskred, sier adm. direktør Tom Bendiksen til klubbens eget nettsted.

Spissen som har spilt både for Hødd, Moss, Aalesund, FK Haugesund scoret ti mål på 21 tippeligakamper for Tromsø i 2008.

- At det er interesse for våre spillere synes vi bare godt om og viser at vi gjør mye riktig i TIL. Dog kan en slik interesse ofte føre til forstyrrende rykter og spekulasjoner, noe vi naturligvis ikke synes særlig om, fortsetter Bendiksen.

Vil ikke selge nå
Bendiksen gjør det klinkende at Tromsø nå ikke akter å la sin stjernespiss dra etter Steinar Nilsen til Bergen.

- Jeg kan derfor bekrefte ovenfor alle supportere og andre som bryr seg om klubben, at vi overhodet ikke har til hensikt å selge Morten Moldskred nå. Denne klare uttalelse bør medføre at alle spekulasjoner og rykter legges død, avslutter en tydelig Tom Bendiksen i TIL.

Les mer fra iBergen. no: Mann døde i brann.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken