*Nettavisen* Sport.

Glem Europa - tenk på Norge

LERKENDAL (TV2 Nettavisen): - Rosenborg bør glemme avansement i Champions Leauge og konsentrere seg om å vinne serien i Norge, sier PSV-trener Guus Hiddink.

21.10.04 00:53

RBK - PSV 1-2: Det er ikke mye trøst å få fra den nederlandske fotballegenden for Ola By Rise & Co. Hardt og brutalt slår han fast at mesterligaeventyret etter all sannsynlighet er over for i år for trønderne.

- I dette selskapet er det tøft å henge med når man ikke tar poeng på hjemmebane. Tror Rosenborg gjør klokest i å satse alt på å vinne den norske serien og på den måten komme i posisjon for neste års Champions Leauge, sier Hiddink, som selvfølgelig er strålende fornøyd med sine egne elevers innsats i Trondheim.

- Spillerne fulgte taktikken vi la foran denne kampen til punkt og prikke. Selv om Rosenborg presset oss litt i siste halvdel av første omgang og i perioder i andre, skapte de svært få målsjanser. Samtidig visste vi at det ville by seg muligheter framover på banen dersom vi var tålmodige og spilte disiplinert defensivt. Det ble full klaff, slår han fast samtidig som han konstaterer at laget hans nå troner øverst i gruppe E etter at Arsenal spilte uavgjort mot Panathinaikos.

- Vi er selvfølgelig strålende fornøyd med både vår egen innsats og med resultatet i den andre kampen i gruppa. En strålende aften, sier Guus Hiddink.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.