Gå til sidens hovedinnhold

- Glem Kaka, United har Rooney!

Wayne Rooney våknet opp til ellevill hyllest i engelske aviser. Se hva de skriver her.

Wayne Rooney scoret to mål og sørget for at Manchester United vant 3-2 over AC Milan i den første semifinalekampen i Champions League.

Men til tross for at også megastjernen Kaka scoret to, hevder engelske aviser at Rooney plasserte brasilianeren fullstending i skyggen.

- Glem Kaka
Englands største avis, The Sun, slår til med overskriften «Forget Kaka, Utd have got a craka».

Og tomålsscorer Rooney blir sitert på følgende etter å ha blitt matchvinner med et fantastisk langskudd på overtid.

- Jeg håper at dette målet vil vise seg å bli det viktigste i min karriere, sier Rooney etter målet storavisen betegner som et skikkelig «wonder goal».

- Waynes vinnescoring var et helt utrolig skudd på første touch, helt briljant. Vi trenger spillere som det for å nå slike høydepunkt, kommenterer Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson.

Viste sin respekt
Manchester Evening News, lokalavisen som følger Manchester United tettest, tar imidlertid ikke av i samme grad som The Sun.

Avisen har overskriften «Fergie pays his respects» - eller Ferguson viser sin respekt. Artikkelen er sjefens hyllest til Rooney, som tidligere i sesongen fikk kritikk for å ikke score mål i viktige nok kamper.

- Noe av den fotballen vi serverte var av den aller høyeste kvalitet, konkluderer Ferguson.

Overfor The Guardian advarer Ferguson AC Milan foran returkampen. Og hyller Rooney - igjen.

- Waynes mål gir oss store sjanser. Milan vet at de har en svært vanskelig kamp foran seg nå. Vi har et fantastisk utgangspunkt fordi jeg tror vi også scorer på bortebane og på grunn av tempoet i spillet vårt. Det blir en tøff returkamp, ja, men jeg ser virkelig frem til den, sier Ferguson.

«San Sir-oo»
The Mirror slår til med tittelen «San Sir-Roo» og ser i likhet med Ferguson frem til returkampen på San Siro neste uke.

- Å vinne en kamp som dette etter å ha ligget under 2-1, er en helt fantastisk følelse, sier Rooney.

Avisen poengterer at Manchester United kun trenger uavgjort for å komme seg til finalen i Champions League, men minner likevel om at heltene fra Old Trafford ikke har vunnet mot Milan på San Siro på nesten 40 år.

Hva synes du om oppgjøret Manchester United - AC Milan? Si din mening og diskuter med andre fotballfans i kommentarfeltet under.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken