Det bekrefter Glimt i en pressemelding mandag kveld.

- Jeg er glad for at prosessen er avsluttet. Det er utrolig deilig å vite hva som skjer fremover og jeg gleder meg til det som kommer, sier Knutsen til klubbens hjemmeside.

Avgjørelsen om å signere har dratt ut i tid, og Knutsen har vært sterkt koblet til Rosenborg-joben. På pressekonferansen etter signeringen fortalte Knutsen at han måtte ta en prat med spillerne da snakket begynte å gå i garderoben.

- Jeg tror det er viktig å snakke om elfanten i rommet og når jeg forstod at det ble en snakkis mellom spillerne, var det veldig enkelt for meg å være ærlig med spillergruppen. Jeg garanterte de at jeg kommer til å sitte midt i den båten. Det kan jeg garantere dere. Det var en prat på fem minutter i garderoben, og da følte jeg at de var tilbakelagt, men jeg tror det er viktig å være åpen og snakke om ting.

Til tross for 6-1 hjemme og 2-2 borte mot Roma i Conference League, endte italienerne foran Glimt i gruppespillet. Det betyr playoff om åttedelsfinale mot Celtic i februar. Det ser Knutsen frem til.

- Vi skal ta nye steg fra det vi har gjort i årets sesong. Nå er det faktisk sånn at årets sesong ikke er over. Vi møter Celtic allerede i februar og jeg tror vi er konkurransedyktige. Det har jeg lyst til å være med på, sier han.

Nå sikter bergenseren mot å gjøre Glimt til en stabil toppklubb - noe han mener klubben ikke kan kalle seg ennå.

- Gjennom det vi har gjort de siste årene har vi vist at vi kan være med på på et høyt nivå. Klubben har utviklet seg til å bli en stabil eliteserieklubb, men vi har ambisjoner om å bli en stabil toppklubb. Vi har ikke nok erfaring til å kunne kalle oss det enda.

- Fundamentet er tydelig og vi opplever at vi er attraktive i spillermarkedet. Det hele handler om å utnytte momentumet vi har der det er mulig.

Også assistenttrener Morten Kalvenes har signert en ny avtale med Bodø/Glimt.

Kjetil Knutsen var sterkt ønsket som trener i Rosenborg, men valgte å takke nei. I stedet endte trønderne opp med å ansette Kjetil Rekdal.