ZAGREB / OSLO (Nettavisen): Det skal være solgt omtrent 70 bortebilletter til Bodø/Glimts Champions League-playoff mot Dinamo Zagreb onsdag kveld. Men det er ikke sikkert alle kommer inn på stadion.

Lokalt politi i Kroatia melder nemlig at alle supportere vil promilletestes før de kommer inn på stadion, og det vil ikke tolereres mer enn 0,5 promille alkohol i blodet inne på stadion.

Det opplyser Bodø/Glimt selv på Twitter.

Rapporterte feil

Først ble det rapportert om en grense på 0,05 promille, men 0,5 promille skal være det korrekte.

Det vil heller ikke være alkoholsalg på supportertribunene.

– 0,5‰ er riktig. Vi forholder oss til og respekterer det lokale regelverket. Nå kan supporterne i alle fall ta seg en øl før kamp, så det er hyggelig. Det blir en fin kveld for alle, sier Glimts pressesjef Niklas Aune Johnsen til Nettavisen om situasjonen.

Leder 1-0

Bodø/Glimt leder 1-0 fra første oppgjør mot Dinamo Zagreb på Aspmyra. Med minst uavgjort i onsdagens kamp er de dermed klare for gruppespill i Champions League for første gang i klubbens historie.

Bortemålsregelen er fjernet fra Champions League, så om Glimt taper med ett mål i Zagreb, vil kampen gå til ekstraomganger.

Ikke siden Rosenborg spilte Champions League-fotball i 2007/08-sesongen har et norsk lag spilt i gruppespillet i Europas gjeveste turnering.

Kampstart onsdag er klokken 21.00, og du kan følge kampen direkte her: