RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glimt og FFK ute av cupen

Sist oppdatert:
Det ble scoret 22 mål på fem kamper i cupens 4. runde. Det ble rom til én overraskelse. Les alt om cupen her.

Tromsø og Lyn ble de første eliteserie-lagene til å bli slått ut av cupen. Det skjedde i forrige runde. Onsdag kveld slo Fredrikstad og Bodø/Glimt følge ut av Norges gjeveste turnering. På Nadderud ble formlaget Stabæk for sterke for Egil Drillo Olsens mannskap, som ble sendt hjem til plankebyen med 2-4 i bagasjen. Det avgjørende målet satte den soleklare målkongen i 1. divisjon, Daniel Nannskog, inn på overtid.

Exit Glimt
Bodø/Glimt sliter i serien, og får nå heller ikke cupen å glede seg over i resten av sesongen. Molde vant 2-1 på Aspmyra, etter scoringer av Matej Mavric og Rob Friend. Det hjalp så lite at Håvard Sakariassen scoret nok et cupmål for Bodø-laget.

Odd sto for rundens målkalas, da de nedsablet Alta med hele 6-0 onsdag kveld. Espen Hoff ble mestscorende for Skiens-laget med tre mål, noe som må gjøre godt for selvtilliten til bunnlaget i eliteserien. Fire av målene ble scoret i løpet av en sjuminutters-periode mot slutten av kampen.

Fjorårets cupmester Brann er også videre, etter en nervepirrende avslutning på kampen mot Aalesund. Laget til Ivar Morten Normark reduserte til 2-3 på overtid, og hadde også enda et mål i nettmaskene i sluttsekundene, men målet ble annullert.

Geir Frigård ble dagens mann på Briskeby, etter at han scoret begge Ham-Kams mål som sendte Bryne ut av cupen.

Kampene:
Bodø/Glimt-Molde 1-2
Brann-Aalesund 3-2
Ham-Kam-Bryne 2-0
Odd-Alta 6-0
Stabæk-Fredrikstad 4-2

Spilles torsdag:
Rosenborg - Hønefoss
Viking - Lillestrøm
Start - Vålerenga

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere