*Nettavisen* Sport.

Glimt skuffet over RBK

Bodø/Glimts trener Øystein Gåre er skuffet over Rosenborgs holdninger i 1-6-matchen mot Stabæk.

Mye action i helgen, spesielt på Lerkendal. Se alle høydepunktene fra runde 24.

Med seieren er Stabæk bare to poeng bak Glimt på sølvplass. Det er ingen i Bodø som liker måten RBK tapte kampen mot Stabæk på.

- Jeg så bare tjue minutter av kampen, slutten av 1. omgang. Men det ”lukter” av kampen. Man kan spekulere i om Rosenborg tar sitt ansvar for de andre lagene på alvor etter at klubben har sikret gullet, men jeg har for tynt grunnlag til å uttale meg, sier Gåre til Aftenposten.

Må vinne
Bodø-klubben regner nå med at de må vinne sine to siste kamper for å sikre seg sølvmedaljene. Laget møter Sogndal hjemme og Odd-Grenland borte i de to siste kampene, mens Stabæk skal ha Aalesund på Nadderud og Viking i Stavanger.

Odd-Grenland har også muligheten til å kapre sølvet. Trener Arne Sandstø er ikke så sint på Rosenborgs tafatte kamp mot Stabæk, selv om det kan koste Skiens-laget en medalje.

Konsentrere om oss
- Det spørs om det hadde skjedd noe slikt dersom Rosenborg spilte for noe, og var 100 prosent skjerpet. Men samtidig skal vi huske på at Stabæk var gode, og at laget har hatt et bra tak på trønderne. Jeg synes vi skal konsentrere oss om våre egne kamper, i stedet for å tenke så mye på hva RBK gjør, sier Sandstø til Aftenposten.

Odd-Grenland har igjen Lillestrøm borte, og altså Bodø/Glimt hjemme.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.