*Nettavisen* Sport.

Glimt-spiller trukket inn i sex-skandale

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Bodø/Glimt-spilleren VIlle Lehtinen har fortalt spansk politi at han hadde sex med en av kvinnene som har anmeldt flere Leicester-spillere for voldtekt - samme kveld voldtekten skal ha skjedd.

11.03.04 09:37

Lehtinen har fortalt dette til den britiske avisen The Mirror i et eksklusivt intervju. Tre kvinner har anmeldt flere Leicester-spillere for voldtekt. Tre spillere, Paul Dickov, Frank Sinclair og Keith Gillespie, sitter fortsatt varetektsfengslet i Spania.

- Etter at vi hadde hatt sex tok kvinnen på seg miniskjørtet igjen, tok på makeup og returnerte til hotell-baren der hun senere ble sett dansende sammen med Leicester-spilleren Frank Sinclair.

- Jeg tenkte: akkurat, ja, nå skal hun finne seg en ny mann. Det var en mannejakt. De var åpenbart ute etter menn, sier Lehtinen i intervjuet.

Lehtinen tok kontakt med politiet i Bodø for å fortelle sin historie. Nå venter han at spansk politi tar kontakt. Lehtinen ville ikke kommentere saken overfor norsk presse i går kveld.

Tipset jentene
Overfor den engelske avisa forteller han imidlertid at det var han som tipset jentene om at Leicester-spillerne var kjente engelske fotballspillere.

- Da sa de: "hvorfor ber du dem ikke over til oss". Jeg svarte at de spiste middag og trolig var gifte. Da sa de videre: "Hva så? Hva betyr det egentlig å være gift? Det betyr ingenting. Det var holdningen, sier Lehtinen.

- Jeg aner ikke hva som skjeddet på hotell-rommet senere, men jeg er den eneste som virkelig kjente jentene og hvordan de var. Jeg tviler på at de er helt uskyldige. Men det er to sider av denne historien. Hvis noe fælt virkelig skjedde, kan man ikke forsvare det, legger han til.

Vil hjelpe
Ifølge VG betaler engelske aviser inntil 65.000 norske kroner for eksklusive historier.

- Jeg kunne holdt kjeft resten av livet, men her er det tre personer som kan ende i fengsel i 12 år. Jeg vet ikke hvor relevant dette er, men hvis disse gutta er uskyldige og jeg kan hjelpe, så vil jeg det, sier han videre til The Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.