Gå til sidens hovedinnhold

Glimt-spillerne feiret. Så tikket det inn rapporter fra Italia: - Var helt kaos

Da Bodø/Glimt feiret seriegull kom beskjeden om at Jens Petter Hauge hadde scoret for AC Milan.

DRAMMEN (Nettavisen): Bodø/Glimt sikret søndag kveld seriegullet etter at de slo Strømsgodset 2-1 på Marienlyst i Drammen.

Og midt i feiringen scoret Jens Petter Hauge sitt første mål for AC Milan i Serie A mot Napoli.

Glimt-trener Kjetil Knutsen røper at det førte til helt kaos i Glimt-garderoben.

- Det var helt kaos i garderoben. Det var spesielt og det er noe med Jens Petter som gjør at man aldri blir overrasket over den gutten, sier Knutsen til Nettavisen.

Jens Petter Hauge var en av Glimts beste spillere før han forlot klubben til fordel for utenlandsopphold i AC Milan i oktober. Han rakk spille 18 kamper og score 14 mål og assistere åtte scoringer for Glimt denne sesongen før han dro til Italia.

- Jens Petter scorer for Milano i dag og for å si det sånn så tror jeg han er dobbelt lykkelig i dag, sier Knutsen.

- Vet ikke hva jeg skal si

Bodø/Glimt har hatt en eventyrlig sesong og vært best fra start til seriegullet ble sikret søndag kveld fem runder før slutt. Ulrik Saltnes har stått frem og vært en av de viktigste spillerne i Kjetil Knutsen sitt mannskap.

Han sliter med å sette ord på hvordan det er å være seriemester med Bodø/Glimt.

- For uten det er jeg litt perpleks. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Litt tom. Det blir godt å skru av lyset i kveld og få gråte litt i fred, sier han.

- Du tenker mer på prestasjonen mot Strømsgodset en gullet?

- Akkurat nå er det sånn, men jeg håper det snur etter hvert, sier Saltnes, før han må avslutte intervjuet for å bli med på feiringen i garderoben.

– Et gult tog

Glimt har valset over nærmest samtlige motstandere fram mot årets gull, og trener Kjetil Knutsen har høstet mye ros for hvordan han har fått sitt mannskap til å framstå.

– Jeg er rørt. Det er utrolig mye følelser. Det har vært en hel klubb som har jobbet i en retning over lang, lang tid. Jeg synes vi har vært tøffe. Vi har vært offensive og trodd på vår måte å spille på. Med en tilnærming til offensiv fotball og å angripe med mye folk, sier Knutsen til Eurosport etter kampen.

– Jeg føler vi har vært et gult tog som var råe i fjor. Vi startet i oppkjøringen med at vi skulle gå strake veien. Ingen regnet med at vi kom til å klare det, men vi gjorde det. Vi gjorde det vi gjorde i treningskampene. Vi klarte det i 20 kamper, sier Knutsen og henviste til tapet mot Molde i den 21. serierunden.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken