RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glimt-spillerne vil ha Kjølner

Fredrik Kjølner, Glimt
Fredrik Kjølner, Glimt (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Fredrik Kjølner kan bli Øystein Gåres etterfølger i trenerstolen på Aspmyra. Midtstopperen er lansert til trenerjobben av spillerne selv.

Bodø/Glimts spillerutvalg ønsket ikke styrets førstevalg til trenerjobben - tidligere Brann-spiller og Mo-trener Jarle Raaum.

Ifølge TV 2-sporten har spillerne selv nå lansert den tidligere Vålerenga-stopperen Fredrik Kjølner som ny hovedtrener på Aspmyra.

Kjølner sier imidlertid til TV 2-sporten at han ikke fått en konkret forespørsel fra Glimt-styret om å overta jobben, men er villig til å ta ansvar som spillende trener.

- Det er en jobb jeg godt kan tenke meg å ta, sier han.

Kjølner sier videre at han ønsker tidligere Glimt-kaptein Ola Haldorsen med seg i trenerteamet dersom det skulle dukke opp et tilbud.

Bodø/Glimt ønsker også TV 2s fotballekspert Jahn Ivar «Mini» Jakobsen i en sportslig-administrativ rolle på Aspmyra kommende sesong. Mini ble tidligere i høst lansert som trener, men avviste senere å ta trenerjobben.

Bodø/Glimt vurderer også tidligere Løv/Ham-trener Magnus Johansson som den neste treneren på Aspmyra.

PS: Det lykkes ikke TV 2 Nettavisen i å komme i kontakt med Bodø/Glimts styreleder Bjørn Tore Hansen for en kommentar til trenerjobben onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere