Gå til sidens hovedinnhold

Glimt styrker keeperstallen

Bodø/Glimt har hentet tilbake sin utleide keeper Ole Arvid Langnes fra 3. divisjonsklubben Fauske/Sprint. Det får nåværende keeper Tor-Egil Horn til å føle presset.

Horn var en av eliteseriens beste keepere i 2003, og senest i vinter var han i landslagstroppen. Men mange baklengsmål og tabber i årets sesong har ført til at Glimt nå har hentet inn en utfordrer til plassen som sisteskanse. Torsdag ble klubben og Langnes enige om en kontrakt på fire og et halvt år. Dermed frykter Horn at keeperplassen står i fare.

- Klubben sliter og jeg har ikke akkurat prestert godt. Han er hentet inn for å sette press på meg. De stoler vel ikke på at jeg kommer opp på nivået jeg var på i fjor, sier Horn til Avisa Nordland.

Langnes er klarert for spill til tippeligakampen mot Vålerenga 4. juli. Men om han går rett inn på laget er fortsatt uvisst. Horn har muligheten til å rette opp inntrykket i cupkampen mot Brann og mot Molde på Aspmyra. Langnes selv har ingen planer om å sitte på benken i fire og et halvt år.

- Jeg kommer for å spille fotball. Vi får se om det er bra nok, sier han til Avisa Nordland.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene