RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glimt vil ha Viking-talent

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Bodø/Glimt ønsker å hente Vikings midtstoppertalent Johan Lædre Bjørdal (20) som erstatter for Cato Hansen.

- Aller helst ønsker vi Lædre Bjørdal med en gang. Det ser ikke ut til å gå, men uansett ønsker vi ham etter sesongen, sier sportssjef Erik Hoftun til TV 2 Sporten.

Uforsvarlig å selge
Like etter cupkampen mellom Viking og Glimt torsdag, møttes Viking og Glimt-ledelsen for å diskutere en eventuell overgang. Viking ga beskjed om at de ikke vil selge 20-åringen.

- Sportslig sett er det ikke forsvarlig å selge Lædre Bjørdal nå. Alexander Gabrielsen er skadd, og Ragnvald Soma må stå over neste gang han får gult kort, forklarer Vikings sportssjef, Egil Østenstad.

Johan Lædre Bjørdal har knapt vært på banen for Viking etter at han ankom klubben for tre år siden. Den gang var Egersund-gutten vilt jaget av en rekke norske storklubber.

- Den perfekte klubben
I fjor var han utleid til FK Tønsberg.

Lædre Bjørdal ser svært positivt på interessen fra Bodø/Glimt. 20-åringen sier rett ut at han føler seg ferdig med rekruttfotball i 2. divisjon.

- Glimt kan være den perfekte klubben for meg. De har ambisjoner om å rykke opp. Erik Hoftun kan helt sikkert lære meg mye, sier midtstopperen.

Lædre Bjørdals kontrakt med Viking går ut etter inneværende sesong. Han har fått tilbud om ny, men foreløpig valgt å takke nei.

20-åringen har 39 kamper for aldersbestemte landslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere