Gå til sidens hovedinnhold

God kritikk for Carew

De italienske avisene gir John Carew god kritikk etter hans debut for Roma søndag.

Carew fikk spille 20 minutter for sin nye klubb søndag, og fikk gleden av å score Romas siste mål da Brescia ble slått 5-0.

Her er hva noen av de store avisene skriver om nordmannens innsats. På de italienske spillerbørsene er det vanlig med karakterer fra 5-7. 10 er best, men brukes "aldri". 7 er "meget bra", mens 6,5 er "bra".

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Karakter 6.5

- Kom inn for Montella på stillingen 4-0 og utmerket seg positivt en rekke anledninger, scorer i tillegg en straffe. Viser seg frem med gode bevegelser og det gjenkjennelige lange steget.

Superstjernen Francesco Totti belønnes forresten med 8,0 etter 2 mål - det ene en lobb som allerede lanseres som "årets mål" i Italia.

CORRIERE DELLO SPORT: Karakter 6.5

- 20 minutter for å motta velkomst applaus fra Roma-publikumet og score sitt første mål på en straffe som lagkameratene ga ham i velkomstgave. -En perfekt dag. Jeg må takke mine lagkamerater som lot meg ta straffen og dermed åpne målkontoen for Roma, sier Carew.

TUTTOSPORT: Karakter 6.5

- Debut med straffe-mål. - Det at jeg fikk ta straffen, og applausen fra Olympico-publikumet, er noe jeg aldri vil glemme. Det er en stor ære for meg å få spille for Totti og Capello, enkelt og greit de beste i verden, sier Carew ifølge avisen.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene