RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God kritikk for Carew

Foto: AP/Scanpix
De italienske avisene gir John Carew god kritikk etter hans debut for Roma søndag.

Carew fikk spille 20 minutter for sin nye klubb søndag, og fikk gleden av å score Romas siste mål da Brescia ble slått 5-0.

Her er hva noen av de store avisene skriver om nordmannens innsats. På de italienske spillerbørsene er det vanlig med karakterer fra 5-7. 10 er best, men brukes "aldri". 7 er "meget bra", mens 6,5 er "bra".

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Karakter 6.5

- Kom inn for Montella på stillingen 4-0 og utmerket seg positivt en rekke anledninger, scorer i tillegg en straffe. Viser seg frem med gode bevegelser og det gjenkjennelige lange steget.

Superstjernen Francesco Totti belønnes forresten med 8,0 etter 2 mål - det ene en lobb som allerede lanseres som "årets mål" i Italia.

CORRIERE DELLO SPORT: Karakter 6.5

- 20 minutter for å motta velkomst applaus fra Roma-publikumet og score sitt første mål på en straffe som lagkameratene ga ham i velkomstgave. -En perfekt dag. Jeg må takke mine lagkamerater som lot meg ta straffen og dermed åpne målkontoen for Roma, sier Carew.

TUTTOSPORT: Karakter 6.5

- Debut med straffe-mål. - Det at jeg fikk ta straffen, og applausen fra Olympico-publikumet, er noe jeg aldri vil glemme. Det er en stor ære for meg å få spille for Totti og Capello, enkelt og greit de beste i verden, sier Carew ifølge avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere