RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God plass på Viking Stadion

(www.viking-fk.no)
Sist oppdatert:
Viking kunne solgt mellom 25.000 og 30.000 billetter til åpningskampen på sin nye stadion 2. mai. Men foran onsdagens kamp mot Lillestrøm går salget langt dårligere.

Viking tok denne sesongen i bruk en splitter ny stadion med en kapasitet på 15.300 tilskuere. På åpningsdagen var det knallhard kamp om å sikre seg billett, og samtlige plasser ble utsolgt en uke før åpningskampen mot Molde.

Men i Vikings andre hjemmekamp på sin nye arena denne sesongen, kan Viking vise til en heller laber interesse. Foreløpig er det "bare" solgt 7800 billetter til kampen mot Lillestrøm onsdag. Det er bare halvparten av den totale kapasiteten. Viking hadde på forhånd håpet på at også denne kampen skulle bli utsolgt.

Bedre på 16. mai
Til hjemmekampen 16. mai er det også mulighet for å skaffe seg billett for Viking-fansen. Foreløpig er det solgt 11.000 billetter til "publikumsrunden" i Tippeligaen.

- Alle tenker på 16.mai, men det er ikke dårlig oppslutning til Lillestrøm-kampen heller da, sier en noe skuffet Viking-sekretær Merete Nevland til Vikings hjemmeside.

10.000 i snitt
Viking har budsjettert med et snitt på rundt 10.000 tilskuere på klubbens hjemmekamper på nye Viking Stadion denne sesongen. Blåtrøyenes sviktende resultater må ta mye av skylden for at folk i Stavanger ikke går mann av huse for å skaffe seg billetter til den nye arenaen med en prislapp på 160 millioner kroner.

Viking ligger sist på Tippeliga-tabellen, og har enda til gode å vinne en kamp i årets sesong. På fire kamper har laget dessuten kun maktet å score ett eneste mål. Den scoringen satte den innleide dansken Mads Timm inn i 1-1-kampen mot Molde på Vikings Stadion - og ble historiens første målscorer på Stavanger-klubbens nye arena.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere