God RBK-nyhet – for Lillestrøm

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Rade Prica blir ikke klar til lørdagens klassiker på Åråsen.

09.07.10 13:58

Rosenborg og Lillestrøm er de to lagene som har vært lengst i den øverste divisjonen, og duellene de to imellom er kanskje den største klassikeren i norsk fotball.

Det blir krig hver gang, og derfor passer det nok Rosenborg svært dårlig at de må klare seg uten en av sine fremste krigere i lørdagens kamp på Åråsen.

Rade Prica blir nemlig ikke klar, etter å ha pådratt seg en lyskeskade i onsdagens cupkamp mot Sandefjord.

Skaden på fjorårets toppscorer gjør at Steffen Iversen flyttes opp på topp, sammen med Morten Moldskred. Markus Henriksen dyttes fram i den offensive midtbanerollen som Steffen Iversen har hatt de siste kampene.

Anthony Annan er fortsatt ikke klar for seriespill etter VM-spill for Ghana, og dermed går ankerrollen på midten til Vadim Demidov.

- Vi brukte jo Markus først i den offensive rollen, og han har et bra potensial der også siden han har et veldig bra driv med ballen og er gjennombruddshissig. Da supplerer han de to sidespissen bra i angrep, sier Nils Arne Eggen til RBK.no.

Dermed mønstrer Eggen følgende elleve mot LSK (4-3-1-2): Daniel Örlund – Mikael Lustig, Kris Stadsgaard, Alejandro Lago, Mikael Dorsin – Fredrik Winsnes, Vadim Demidov, Per Ciljan Skjelbred – Markus Henriksen – Steffen Iversen, Morten Moldskred.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.