RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godbiten til slutt

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Topp sport blir servert i V64-spillet på Umeå i kveld med Breeders`Crown-løp, og vi lanserer en herlig banker i V64-6.

Sportspill holder koken på tipsfronten, og siden fredag har vi spilt inn nærmere 650 000 kroner på våre V4-forslag. Det startet som sagt på fredag på Jägersro, hvor fire av Kurt Leirvågs andelslag på Eksperten suste inn med fire rette som hver seg ga 28 862 kroner, ikke minst siden hans superobjekt 5 Certification innfridde i V4-2 (tredjevalg i spillet og markert på to hester).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag fortsatte moroa når Håkon Einar Hansens største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1296) under V75-stevnet på Klosterskogen satt klokkerent, og ga formidable 109 908 kroner i utbetaling. To andelslag på Eksperten (hver på 7 andeler a kr 200) smalt inn og ga altså 109 908 kroner tilbake på hvert av dem.

I tillegg leverte galoppekspertene Birger Christensen og Morten Olsen strålende V4-tips til søndagens V4-omgang på Klampenborg, og seks av deres andelslag på Eksperten suste inn med fire rette til pene 8 547 kroner i utbetaling på hvert av dem. Samlet skulle det gi V4-gevinster på formidable 496 454 kroner bare siden fredag!

Suksessen for Sportspill fortsatte i lunsjen på Momarken på mandag, når fem andelslag på Eksperten gikk inn til en utbetaling på meget pene 10 249 kroner, og nye 51 000 kroner innspilt var da et faktum. I V4-spillet i lunsjen tirsdag spilte vi inn nye 30 000 kroner på Eksperten på Bergsåker, og på Bjerke i går ble det rundt 30 000 kroner innspilt på femten andelslag i V65.

Birger Christensen og Morten Olsen traff med "alt" under V4-løpene og V5-løpene på Jägersro galoppbane onsdag, og hadde dekket for samtlige hester i V4-4 på sine forslag, men dessverre vant favoritten og utbetalingen stoppet på drøye 1500 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Torsdagens meny fra Norsk Rikstoto byr på en vrien og utfordrende V4-omgang fra Rättvik, og fortsetter med en om mulig enda mer utfordrende lunsj-V5 fra Drammen. Til kvelden er det V65 fra Bergen travpark og en flott V64-omgang fra Umeå, der det er Breeders Crown-kvalifiseringer som gjelder i kveld.

Innleveringsfrister Umeå
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Leder fra start til mål
Det er ikke slik at 2 Time Machine kommer til noe dekket bord i V64-finalen i kveld, men han er startrask og teten er innen rekkevidde. Han viste enorm starthurtighet sist på Jägersro i sitt derbykvalifiseringsløp, men Jörgen Westholm valgte siden å slippe teten til Viking America ut på den første langsiden. 4-åringen ble siden sittende dønn fast i lederyggen ned oppløpet, og tapte finaleplassen på at han slapp føringen.

Bo Ekløf slipper neppe teten med Super Arnie-sønnen i kveld, og vi tror Time Machine har en solid sjanse til å lede dette løpet fra start til mål. Han var fantastisk god i seiersløpene på Färjestad, Östersund og Eskilstuna. Vi er fullt klar over at han møter tøff motstand i 1 Acriter og 3 Rafael Blågul, men vi tror de skal få det tøft mot vår banker Time Machine som kommer til å selge seg dyrt fra tet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Amazon Am har et gaveløp
Robert Bergh har hatt en solid sesong som både trener og kusk. Han har en seiersprosent på hele 25, noe som er solide tall. I V64-2 i kveld kusker han stortalentet 4 Amazon Am, som viste litt av sin kapasitet sist i E3-finalen på Örebro.

3 års-hoppa travet en solid sisterunde i sporene der, og fikk flere lengder ned oppløpet. Hun holdt enkelt unna for en godt avsluttende Backfire til slutt. Gigant Neo-datteren har vist en helt annen klasse enn de konkurrentene hun møter i kveld, og her sitter trolig Bergh tidlig i tet med egentrente Amazon Am. Da tror vi i så fall at løpet kjørt, og vi bankerspiller!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere