Gå til sidens hovedinnhold

Gode når de må

OSI viste bare glimtvis i kampen mot Ull\Kisa hvorfor de, litt overraskende, leder serien foran Oppsal.

DOMUS ATHLETICA: På overflaten så det ut som OSI hadde full kontroll mot Ull\Kisa på hjemmebane, men de klarte aldri å beholde roen da de fikk et par måls ledelse. Hver gang slapp de bortelaget tilbake inn i kampen, dog uten at de noen gang tok ledelsen fra OSI-damene. Det kunne se ut som om OSI kun var gode når de virkelig måtte, for ikke å miste ledelsen helt.
Vi hadde nok ikke så mye kontroll som det kanskje kunne se ut, innrømmer strekspiller Mari Guren. Dette er hennes første sesong i OSI, etter å ha studert i Trondheim et par år. Opprinnelig er hun fra Larvik. Guren tok grep mot slutten av kampen og fant åpninger i Ull\Kisa forsvaret gang etter gang. Det resulterte i fire mål. Guren, sammen med keeper Marit Røe tok ansvar mot slutten av kampen og sørget for at serieleder OSI ikke gikk på en overraskende smell mot slutten av kampen.
Det gikk litt for mye i rykk og napp gjennom kampen. Jeg syns Marit virkelig sto frem mot slutten, og hun skal ha mye av æren for at vi holdt kampen ut, skryter Guren.

Må øke treningsmengden

Keeper Røe hadde flere gode redninger kampen igjennom, men det var mot slutten av andre omgang at hun virkelig viste hvor betydningsfull hun er for laget. Bortelagets beste spiller Mari Tvethaug (5 mål) viste futt og finesse, og lurte det ellers så gode OSI-forsvaret en gang eller to for mye, og da var det godt ha Røe bakerst med lange tær og raske hender.
Det løsner litt fremover også når vi står godt i forsvar og har en keeper som redder mye, sier Guren. Selv om hun er sånn så som så fornøyd med kveldens kamp, er hun desto mer fornøyd med tabellsituasjonen.
Det var godt med to poeng her i dag. Jeg er enig i at det er litt overraskende at vi leder serien, men vi vinner på dårlige dager også, og det kjennetegner jo et topplag, fortsetter hun. Guren innrømmer imidlertid at laget nok må øke treningsmengden dersom det ender med opprykk. Dessuten er det ikke gitt at alle spillerne er klar for å satse på 2. divisjon.
Vi har faktisk ikke hatt noe møte i forbindelse med dette enda. Men dersom det blir opprykk er i hvert fall jeg klar for å satse videre, slår Guren fast.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford