RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode nyheter for Lyn

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)
Sist oppdatert:
En spiller mindre på lønningslista.

Tirsdag klarte Lyn å leie ut Petter Furuseth til svenske Assyriska ut 2009-sesongen.

Nå har den kriserammede Oslo-klubben klart å kvitte seg med enda en spiller. Denne gangen er det midtstopperen Christian Brink som forlater Lyn – til overmål på permanent basis.

Brink er nemlig klar for GIF Sundsvall.

– Jeg har mange gode minner fra tiden i Lyn, men det som sitter sterkest er 6–0 over Brann på Ullevaal. Samtidig husker jeg veldig godt Bastionens TIFO med Jesus og hans disipler mot Vålerenga. Det er det sykeste jeg noen gang har sett, sier Brink til Lyns hjemmeside.

– Vi er veldig fornøyd med den profesjonaliteten Christian har utvist i en lang og tøff periode for klubb og spiller. Skader er en del av gamet, og Christian har definitivt fått sin dose. I Brink mister Lyn en god midtstopper, men det er også en posisjon hvor etterveksten i Lyn er meget god, sier sportssjef Rolf Magne Walstad.

Sparte lønnsutgifter på spillere som i utgangspunktet ikke har vært førstevalg denne sesongen, kommer selvfølgelig godt med i den økonomiske hestekuren Lyn nå gjennomfører.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere