Gode nyheter for Tora Berger

Foto: Getty Images

Skiskytteren er friskmeldt og kan sikte seg inn på OL-formen.

Tora Berger var litt småsyk etter verdenscuphelgen i Anterselva, men mandag var hun på plass og i full trening på skiskytternes OL-leir i Lenzerheide.

- Så langt jeg vet er alle de OL-uttatte løperne våre i fin form. Tora Berger slet litt etter løpene i Anterselva. Hun var litt småsyk. Etter at hun ble frisk tok hun seg litt ekstra tid hjemme, slik at hun kunne begynne å trene for fullt med en gang hun var på plass i Lenzerheide. Der er hun nå, sier sportssjef Per Arne Botnan til NTB.

Bortsett fra Ole Einar Bjørndalen som skal legge opp etter sesongen og som er med i sitt aller siste OL, ligger alle de OL-klare skiskytterne i sveitsiske Lenzerheide. Bjørndalen har valgt et litt annet opplegg.

- Bjørndalen trener for seg selv, på en litt annen høyde enn resten av OL-løperne våre. Jeg var i kontakt med ham for et par dager siden, og da kunne han fortelle at alt ser bra ut, sier Botnan.

Sportssjefen slår fast at skiskytterne er i god rute mot Sotsji-OL. De har ingen verdenscupkonkurranser på programmet, så nå er det bare finpussen som gjenstår før OL åpnet 7. februar. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.