RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode nyheter for Tora Berger

Foto: Getty Images
Skiskytteren er friskmeldt og kan sikte seg inn på OL-formen.

Tora Berger var litt småsyk etter verdenscuphelgen i Anterselva, men mandag var hun på plass og i full trening på skiskytternes OL-leir i Lenzerheide.

- Så langt jeg vet er alle de OL-uttatte løperne våre i fin form. Tora Berger slet litt etter løpene i Anterselva. Hun var litt småsyk. Etter at hun ble frisk tok hun seg litt ekstra tid hjemme, slik at hun kunne begynne å trene for fullt med en gang hun var på plass i Lenzerheide. Der er hun nå, sier sportssjef Per Arne Botnan til NTB.

Bortsett fra Ole Einar Bjørndalen som skal legge opp etter sesongen og som er med i sitt aller siste OL, ligger alle de OL-klare skiskytterne i sveitsiske Lenzerheide. Bjørndalen har valgt et litt annet opplegg.

- Bjørndalen trener for seg selv, på en litt annen høyde enn resten av OL-løperne våre. Jeg var i kontakt med ham for et par dager siden, og da kunne han fortelle at alt ser bra ut, sier Botnan.

Sportssjefen slår fast at skiskytterne er i god rute mot Sotsji-OL. De har ingen verdenscupkonkurranser på programmet, så nå er det bare finpussen som gjenstår før OL åpnet 7. februar. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere