*Nettavisen* Sport.

Gode nyheter for Zuccarello

Foto: Bill Kostroun (Ap)

Nordmannen har gjennomført sin første trening siden skaden, og har fortsatt et håp om å spille i Stanley Cup for Rangers.

09.05.12 09:12

Mats Zuccarello Aasen kjemper for å komme seg tilbake på NHL-isen for New York Rangers, etter at han ble skadet i slutten av mars da han blokkerte et skudd.

Rangers er fortsatt med i Stanley Cup, og leder 3-2 i kamper over Washington Capitals. Derfor har nordmannen fortsatt et håp om å så spilletid i et av verdens største idrettssluttspill.

Maks to uker
Nå anslår han at han er tilbake for fullt om maks to uker.

- Det har gått seks uker alt. Legene sa det skulle ta mellom seks og åtte uker, så vi får se. Jeg er ikke klar nå, men kanskje om en, en og en halv eller to uker. Jeg kan ikke skyte skikkelig ennå, men det blir bedre og bedre, sier Zuccarello til New York Daily News.

Tirsdag gjennomførte han sin første hele trening på isen med Rangers-lagkameratene, og merker fortsatt skaden som satte ham ut av spill.

- Det er litt sårt, men det kommer det til å være en god stund. Man blir litt redd, det gjør vondt, om man vet ikke helt hva man skal gjøre. Jeg kommer til å fortsette og snakke med trenerne. Nå vil jeg bare bli frisk, sier han.

- Ikke noe særlig
Zuccarello, som imponerte stort for Rangers etter at han ble kalt opp fra AHL denne sesongen, synes det er bittert å ikke få være med på sluttspilldramatikken.

- Det er ikke noe særlig, det å sitte og se på. Spesielt ikke når jeg fikk spille mye på slutten og følte at jeg var en brikke i laget. Det var ekstra kjedelig, sa Zuccarello til Nettavisen for to uker siden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag