Gode odds i Adeccoligaen

Foto: Cornelius Poppe (scanpix)

Norsk Tipping byr opp til dans med høy odds på Sarpsborg og Løv-Ham.

05.09.10 12:34

Langoddsen byr på fotball fra lavere nivåer i Norge, Sverige, Danmark, Spania og Italia. Et par interessante håndballobjekter er det også, og afrikansk og sør-amerikansk fotball også, men vi retter blikket mot Adeccoligaen. Vi anbefaler to singler i dag, og vil du følge vår anbefaling er det ingen grunn til å vente med å levere spillene, da oddsen muligens ikke står seg.

Som nettspiller hos Norsk Tipping lever du raskt og enkelt dine spill mens oddsen er på topp. Bestill gratis kortleser her.

Sarpsborg 08 - Bryne
Sarpsborg er gode om dagen og opprykk er ikke langt unna. 6-2-0 på hjemmebane og 20-6 i målforskjell er best. Man har møtt sterke formlag på hjemmebane i det siste, men man har taklet oppgavene og slått Løv-Ham 3-2 og Sogndal 4-0.

Brynes kollaps i begynnelsen av juli har nå vart i over to måneder. 0-1-7 på de åtte siste er nesten ufattelig svakt av dette laget som lekte seg til storseire i våres. Men er det en liten bedring vi ser, siden man har sluppet inn "bare" fem mål på de tre siste kampene? Og klarte 2-2 i Sogndal? I juli slapp man lett inn fem mål i en og samme kamp.

Fra Sarpsborg hjemmeside: "Til denne kampen er Øyvind Hoås bekreftet ute, noe som åpner for spillere som Michael Trulsen eller Emmanuel Amarh. Morten Giæver, som har hatt en kjenning av strekk tidligere i uken, ser ut til å rekke kampen, og vil, om han spiller, være en viktig bidragsyter for Sarpsborg 08. Henanger er usikker til denne kampen, mens Magnar Ødegaard kommer tidligere tilbake fra landslagsopphold for å spille denne kampen. Ygg kommer ikke tidligere tilbake fra landslagsopphold, og er dermed ikke med til denne kampen."

Bryne solgte toppscoreren Marius Helle til Stabæk og Fjeldstad soner karantene etter det røde kortet i hjemmetapet mot Strømmen sist.

Sarpsborg har hatt alvorlige problemer med å slå ellers bortesvake Bryne opp gjennom årene. Ser vi bakover i tid på oppgjørene i Sarpsborg, finner vi resultatene 2-3, 1-1, 3-3, 3-6 og 0-5. Bryne holder en liten rekord i å være det laget som sist vant en seriekamp på Sarpsborg Stadion.

Hjemmelaget har hatt en to ukers hvilepause foran dagens kamp ettersom Lyn har trukket seg fra ligaen.De svekkes litt av et par fravær. Bryne sliter uten Helle på topp, og med ytterligere en mann ute er det lite som tyder på at vinden skal snu for Bryne i dag. Her ser vi for oss en klar seier til hjemmelaget, mot et bortelag som ikke er til å kjenne igjen og som rett og slett har mistet teften. 1,95 på hemmeseier med to mål eller mer er litt bedre odds enn vi hadde ventet, og faktisk bedre enn det meste som tilbys andre steder, og vi setter 200 kroner på H i objekt 55. Singelspill, frist klokken 17.55.

55. Sarpsborg 08 - Bryne (0-1) 1,95 3,80 2,50

Klikk her for å levere dette spillet

Moss - Løv-Ham
Moss har tapt 4 av de 5 siste hjemmekampene. Sist ble det en etterlengtet 2-0 seier over Alta. På tabellen ligger man utsatt til og 2. divisjon kan fort bli hverdagen neste år. Men vi øyner en liten optimisme i Moss-laget, da de tross alt spilt inn 6 poeng på de tre siste, og 0-2 tapet i Sogndal var trolig et av sesongens forhåndsbudsjetterte.

Løv-Ham fortsetter den fine formen som ganske plutselig dukket opp i sommer. 5-2-1 på de åtte siste er veldig bra. Man vinner like gjerne borte som hjemme, dog tapte man bortekampen mot gode Sarpsborg sist, etter å ha kjempet hardt og ledet kampen ble det 2-3 og LøvHam hadde minst fortjent ett poeng i den kampen. Ellers er Mjøndalen, Bryne og Ranheim slått borte den siste tiden.

Moss har signert midtbanespiller Stian Birkeland, som har en fortid i blant annet Løv-Ham. Han kan debutere på Melløs i dag. Krister Wemberg er solgt til Molde. Origo er på jobb for landslaget sitt. Løv-Ham har hentet inn Harald H. Aksnes, en forsterkning på keeperplass bak førstekeeper Johan Thorbjørnsen.

Disse har spilt på samme nivå noen år nå, og tidligere oppgjør på Melløs har endt 2-1, 3-1, 1-0 og 1-1. Totalt står det 6-3-1 fordel Moss på de ti siste uansett bane.

Denne kampen er åpen, og vi ble mildt overrasket da vi så at Norsk Tipping tilbyr hele 2,80 i odds på formlaget Løv-Ham. Dette er noen hakk over de fleste andre, og vi vet jo hvordan det kommer til å gå med denne oddsen da, men enn så lenge må 2,80 på bortelaget prøves med 100 kroner. Her må vi gi ros til Norsk Tipping hvis de tør å la den gode oddsen på Løv-Ham stå ut dagen. Markedsledende odds øker aldri sjansen for at et spill går inn, men går spillet først inn er betalingen bedre enn hos alle andre, og derfor skal 2,80 prøves i dag. Spillefristen er klokken 17.55.

46. Moss - Løv-Ham 1,95 3,25 2,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Oddstips

Mest lest på Sport

Annonsebilag