RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Godset» knuste HamKam

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Strømsgodset var effektive i siste kampen før Tippeliga-premieren mot Viking.

HamKam-Strømsgodset 1-3

Til tross for dominans på banen fra HamKams side, var det gjestene som dominerte på resultatsiden. Etter 39 minutter begynte det riktignok godt med et ledermål for hjemmelaget. Frode Bjørnøy headet inn ballen i mål etter en stuss fra Marcus Ringberg.

Snudde kampen
Men allerede to minutter senere var det bortelagets tur til utligne. Et innlegg fra Mattias Andersson endte hos Thomas Sørum som ekspederte den videre i nettmaskene etter en heading.

Første omgang var preget av få sjanser. Men starten på siste omgang virket lovende for resten av kampen. Mattias Andersson var frempå på en retur og banken ballen hardt i Hamar-lagets mål. Dermed snudde bortelaget kampen i løpet av noen få minutter av effektiv tid.

Byttet sju spillere
Etter dette var tydeligvis treneren Ronny Deila så fornøyd med det han hadde sett at han byttet ut syv mann i et bytte. Deila hadde tydeligvis også behov for å prøve ut flest mulig spillere før seriepremieren søndag.

Etter byttet som innebar at mange yngre spillere ble satt innpå, tok HamKam mer over spillet. Men det var allikevel gjestene som kunne doble ledelsen mot slutten av kampen

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere