RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godset mistet trio

Foto: Heiko Junge / SCANPIX
Sist oppdatert:
I løpet av 90 minutter mistet skaderammede Strømsgodset trolig minst tre spillere til neste kamp.

MARIENLYST STADION (Nettavisen): STRØMSGODSET – VIKING 1-2:

Les også:Rösler: – Respektløst!

Ronny Deila (skade), Peter Kovacs (suspensjon etter tre gule kort) og Glenn Andersen (suspensjon etter rødt kort) er sannsynligvis ikke aktuelle til bortekampen mot Sandefjord 17. juni. Også Ousman Nyan måtte forlate banen på grunn av en skade lørdag kveld.

– Hvor alvorlig er dette for Strømsgodset, trener Dag Eilev Fagermo?

– Vi har hatt mange spillere ute lenge, så dette er ikke noe nytt for oss, men det er klart det ikke er en heldig situasjon. Jeg er usikker på om Glenn Andersen kan sone for det røde kortet i cupen mot Stryn, men uansett har vi André Bergdølmo som kan spille stopper og Kristian Sørli som kan spille back, så vi skal nok klare oss, svarer Godset-treneren til Nettavisen.

Skadet igjen
Skadesituasjonen i Strømsgodset var ikke bra før kampen – Øyvind Leonhardsen (betennelse i en muskel) og Mattias Andersson (korsbånd) er langtidsskadde – og da midtstopper Ronny Deila måtte hinke av banen tidlig i første omgang ble det ikke bedre.

– Det er samme skade som tidligere, bekrefter Godset-trener Dag Eilev Fagermo om sin assistenttrener, som kun klarte 17 minutter i sitt comeback etter en lårstrekk.

Han ble hjulpet av banen til trøstende applaus fra hjemmetilhengerne, og svarte med tapper klapping tilbake.

Se alle målene fra kampen her!

Uenig i utvisning
Innbytter Glenn Andersen (som erstattet Deila) ble utvist da både han og Peter Ijeh falt på en Viking-kontring på overtid – og det var et rødt kort som både spilleren selv og treneren syntes var feil.

– Han løper like mye inn i meg som jeg løper i ham, så det synes jeg var strengt dømt, sier Andersen.

– Jeg er uenig i den avgjørelsen, slår Fagermo fast.

Det er ennå noe uklart om Andersen mister kampen mot Sandefjord etter det røde kortet. Godset mener det er mulig han kun trenger å sone i cupkampen mot Stryn.

Peter Kovacs fikk sitt tredje gule kort for sesongen, og må definitivt stå over neste seriekamp.

Det er uklart hvor alvorlig skaden til Ousman Nyan er.

PS! Noe positivt var det da også for Strømsgodset: Keeper Espen Johnsen var tilbake mellom stengene. Også han gikk ned for telling før pause – men han kom seg på beina igjen og fullførte kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere