Gå til sidens hovedinnhold

Godset-profil nærmer seg exit: Bekrefter besøk hos ny klubb

25-åringen har besøkt Partizan Beograd.

Tokmac Nguen sine dager i Strømsgodset ser ut til å nærme seg slutten. Strømsgodset og den serbiske storklubben Partizan Beograd ser ut til nærme seg enighet rundt en overgang for angrepsspilleren.

Til Nettavisen bekrefter 25-åringen at han allerede har vært på visitt i den serbiske hovedstaden:

- Jeg har besøkt klubben. Nå må de bli enige med Strømsgodset. Jeg kan ikke si så veldig mye mer, skriver «Tokki» i en melding på vei hjem fra Serbia.

Også TV 2 har omtalt saken rundt Nguen.

Skulle overgangen gå i orden vil Nguen bli lagkamerat med Moussa Njié, som tidligere denne vinteren signerte for Partizan etter at hans kontrakt med Stabæk gikk ut.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

Denne sesongen var han livsviktig for Strømsgodset som til slutt berget plassen i Eliteserien. Han vartet opp med syv scoringer, det samme antallet som Mustafa Abdellaoue. Kun Marcus Pedersen (14) scoret flere for drammenserne.

Nguen har spilt hele profesjonelle karriere i Strømsgodset. Han var utlånt til Bærum i 2014. og Mjøndalen i 2015, men har ellers vært å finne på Marienlyst med Strømgodset.

Tidligere denne vinteren har Kim André Madsen forsvunnet til Asker, mens Eirik Ulland Andersen, som kjent, har blitt solgt til Molde. Også Francisco Júnior (Vendyssel) og Martin Rønning Ovenstad (kontrakt utløpt) har forlatt klubben.

Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med sportsdirektør i Strømsgodset, Jostein Flo, uten hell.

Kommentarer til denne saken