RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby/Scanpix

Godset-spiller til Tromsø

Sist oppdatert:
26-åringen har signert en treårsavtale med «Gutan».

VADSØ (ANB): Avisa Finnmarken får mandag bekreftet at alt er klart og at Steffen Nystrøm har signert kontrakt med Tromsø IL.

- Det er flott at Steffen går til Tromsø. Dette jobbet vi med for fire år siden allerede, men da skjedde det noe i tolvte time som gjorde at det dessverre ikke ble noe av. Spillestilen til TIL passer Steffen godt. Han er kjapp, og det har TIL bruk for akkurat nå, sier Ketil Nystrøm, far til fotballspilleren fra Vadsø, til Finnmarken.

- Steffen selv er godt fornøyd. Nå kommer han til en klubb hvor han kjenner spillere fra før av. Siden han er vokst opp her, så blir det ikke noe sjokk å dra til Tromsø, verken med folk eller klima, legger Nystrøm senior til.

Forsøkte å forlenge
Det har den siste tiden versert rykter om den lynraske kantspilleren. Mange har lurt på hvilke eliteserieklubber som har vært interessert i 26-åringen, og både Start og Tromsø IL skulle ha signalisert interesse.

Forrige uke bekreftet Strømsgodset at Steffen Nystrøm var blant spillerne som hadde fått nye kontraktstilbud. Nystrøm har spilt for Strømsgodset siden høsten 2007, etter at han ble hentet fra Moss FK.

- Vi har forsøkt med forlengelse av kontrakten Steffen har med Godset, men har ikke kommet til enighet. Godsets spillestil med å komme kjapt opp i angrep, har passet Steffen godt. Nå forholder Steffen seg til kontrakten han har med Godset, den varer ut året, sier pappa Nystrøm.

Fornøyd TIL
- Steffen er en meget anvendelig spiller, og han kan bekle mange offensive roller, noe som gir oss en ekstra dimensjon, sier Tromsøs sportsdirektør Morten Kræmer til klubbens hjemmesider.

På hjemmesiden til Strømsgodset bekreftes overgangen.

- Han har signert en treårsavtale med Tromsø IL som starter 1. januar 2011. Det betyr at han spiller for oss ut årets sesong, står det skrevet på godset.no.

Totalt har han spilt 45 kamper og scoret ni mål for Godset.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere