Gå til sidens hovedinnhold

Godt nytt for Zuccarello

Men dårlig nytt for New York Rangers.

2-1-seieren mot St. Louis Blues i Illinois natt til søndag ble dyrkjøpt for New York Rangers.

Den 28 år gamle vingen Alexander Frolov pådro seg en skade som setter ham ut av spill resten av sesongen. Det fremre leddbåndet i det høyre kneet er revet av.

Frolov ble hentet til Rangers sammen med Mats Zuccarello i før inneværende sesong.

- Aldri trygg
Skaden til vingen fra Moskva, gjør at Zuccarellos sjanser til å få bli i Rangers ut sesongen, er vesentlig større. Nå trues ikke plassen til Zuccarello i like stor grad av at en annen ving, Ryan Callahan, snart er tilbake fra skade.

- Du kan aldri føle deg trygg. De har jo noen skadde som kommer tilbake. Jeg føler meg likevel bedre enn for et par uker siden, helt klart. Du får selvtillit når folk rundt deg sier at det går bra, sa Zuccarello til Nettavisen før Frolov ble skadet.

23-åringen fra Oslo har tidvis imponert stort i sine åtte første kamper i verdens tøffeste hockeyliga. Zuccarello har scoret ett mål, sendt tre målgivende pasninger og scoret to ganger i straffeslagkonkurranser.

Russeren har skuffet
Alexander Frolov gjorde sju mål og ni assist på sine 43 kamper for Rangers denne sesongen. Det må sies å være skuffende for en spiller som forhandlet seg fram til en årslønn på tre millioner dollar.

Russeren gjorde 35 mål og 71 poeng for Los Angeles Kings i sin beste sesong i NHL.

New York Rangers har kalt opp Kris Newbury fra reservelaget Connecticut Whale i American Hockey League.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken