Godt utgangspunkt for Viborg

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Marit Malm Frafjord og co. trenger tomålsseier på hjemmebane.

06.05.12 23:43

Budapest (NTB-Ritzau): Marit Malm Frafjord og hennes Viborg har en god sjanse til å vinne cupvinnercupen i håndball etter 30-31-tap i bortekampen mot FTC Budapest søndag.

Den danske klubben innledet kampen forrykende og ledet 8-3 etter en periode hvor Frafjord stadig kunne ta imot smarte innspill til strek. Hjemmelaget greide å jobbe seg inn i kampen og glede 2500 tilskuere med å vende til knepen seier, men ett mål kan vise seg veldig knapt i returkampen 13. mai.

- For ett fighterlag! Det kan være vanskelig for folk hjemme å forstå hvor stort trykk publikum her nede skaper, men det var voldsomt. Jeg har opplevd mye i min karriere, men dette er noe av det villeste, sa Viborg-trener Martin Albertsen.

FTC Budapest er tittelforsvarer i cupvinnercupen. Laget hentet seg opp til 14-12-ledelse ved pause, og ti minutter før slutt hadde laget fire måls luke med 27-23. Da så det ut som ungarerne var i ferd med å koble grepet.

I stedet svarte Viborg med en sluttspurt som ga et resultat laget lever veldig godt med. Rikke Skov førte an med ni scoringer.

- Vi er nok en liten favoritt nå. Det blir vanskelig, men vi vil veldig gjerne vinne pokalen, sa Albertsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.