Gå til sidens hovedinnhold

Godtar lønnskutt for å bli TIL-trener

Rwandas landslagstrener har veldig lyst til å trene Tromsø neste år. Så lyst at han kan tenke seg å gå ned i lønn for å reise til Ishavsbyen.

Roger Palmgren heter svensken som trener Rwanda per i dag. Han er fristet av en overgang til Tromsø, siden han, ifølge Bladet Tromsø, ønsker å etablere seg som trener i Skandinavia.

- Jeg vil ikke kommentere hvor mye jeg tjener i Rwanda, men jeg tror nok ikke at TIL er villig til å gi meg like mye som jeg tjener der nede. Penger er ikke det viktigste i det hele tatt for meg, så jeg er villig til å gå ned i lønn i hvis jeg blir ny trener i Tromsø, sier han til avisen.

Palmgrens tjenester er også ønsket av to klubber i Sverige, ett lag i Rwanda og en toppklubb i Tunisia. Men han legger ikke skjul på at han har lyst til å trene Tromsø.

- Etter det jeg har blitt presentert her i Tromsø er jeg sugen på å gjøre en jobb her oppe. Tromsø har vist fram et meget profesjonelt opplegg med både treningsfasiliteter og folkene som jobber i og rundt klubben, sier han.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken