RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godtar VIF-fansens hets

Sist oppdatert:
Ardian Gashi har ingen problemer med å godta VIF-fansens hets etter sjokkovergangen til Brann.

NYMARK (TV 2 Nettavisen): Vålerenga-fansen er i harnisk etter at Ardian Gashi onsdag gikk til Brann for sju millioner kroner. De føler seg dolket i ryggen av en spiller de hadde et nært forhold til. At han da velger å gå til erkerivalen Brann, har falt mange tungt for brystet.

Gashi i flammer
På VIF-fansens uoffisielle hjemmeside VPN gikk det hett for seg onsdag ettermiddag. Øverst på siden ble det lagt ut et bilde av Gashi i flammer. Flere spekulerte også i at penger var den viktigste årsaken til at Gashi gikk.

«Det ryktes at Gashi var helt vill etter å komme seg unna så fort som mulig, og med minimal varsel til klubben. Dermed blir det så godt som umulig å hente inn en erstatter før overgangsvinduet stenger. Grunnen til hysteriet fra Gashi og co. er uklar, men VPN gjetter at det ligger agent og eier-press, for ikke å snakke om grådighet, bak alle «gode grunner» Gashi måtte ha til å dra.» heter det blant annet.

Første trening
Onsdag trente Gashi for første gang med sitt nye lag. Etter treningen ville de mange fremmøtte journalistene vite hva midtbanesliteren syntes om alt som er blitt sagt og skrevet om han det siste døgnet. Man kunne kanskje forvente at det var trist eller vondt å motta slik form for hets, men nei.

- De må få lov til å uttrykke følelsene sine. Hadde jeg vært supporter og en av mine favorittspillere hadde gått til en annen klubb, hadde jeg helt sikkert gjort det samme selv, sier Gashi til TV 2 Nettavisen.

Vil komme i gang
Han bedyrer at han er veldig glad for å være i en ny klubb.

- Nå er jeg i Brann, og jeg forholder meg til det. Det viktigste er at jeg er her, og nå vil jeg bare komme i gang og vinne poeng med Brann og forhåpentligvis stå på toppen når sesongen er ferdig, sier han.

Gashi ser ikke på Brann som et springbrett videre i karrieren.

- Nå er jeg kommet til Bergen og da har jeg tenkt å bli her en stund og vinne noe med Brann. Det er jo en av grunnene til at jeg kom hit. Klubben har samme ambisjoner som jeg har, forklarer midtbaneterrieren.

Ble kalt Adrian
I Vålerenga ble Gashi kastet rundt på flere ulike plasser, og trivdes ikke med klubbens roteringspolitikk.

Aller helst vil han spille sentralt på midtbanen, men aksepterer andre posisjoner dersom trener Mons Ivar Mjelde velger å bruke ham andre steder.

- Det er klart at jeg foretrekker det, men som sagt alle må prestere der de spiller, sier han.

Og på sin første Brann-trening måtte han godta at Branns assistenttrener Espen Steffensen konsekvent kalte ham Adrian, noe det er en stund siden han har opplevd at en trener har gjort.

- Han lærer sikkert. Det er vel bortimot ti år siden, gliser Gashi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere