RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godter seg over norsk fiasko

Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Spanske aviser slakter "impotente" Norge, mens danskene og svenskene sender varme tanker sydover. Spanske aviser: - Dere er impotente kyllinger Web-tv: Intervjuer og sammendragDebatt: Si din mening om landslaget

"Takk, Spania, for at dere reddet EM fra anti-fotballen", skriver den danske avisen Ekstrabladet. Også i Sverige jubles det for Norges tap.

Aftonbladet la ut en avstemning rundt midnatt, med spørsmålet " Synes du det er synd at Norge ikke er med i EM?". Over 20.000 lesere hadde stemt da TV 2 Nettavisen sjekket resultatet ved 14-tiden torsdag.

Hele 84 prosent har så langt stemt nei.

SI DIN MENING:
Er du flau over fotball-landslaget?
Ja
Nei
Bryr meg ikke

Se resultat

Basma, Johnsen og klasseforskjell
Aftonbladet konstaterer at det var tre faktorer som gjorde at Norge tapte for Spania: Basma, Johnsen og klasseforskjellen. Her er begrunnelsen:

Basma: Norges venstreback (de følger tydeligvis ikke så godt med på norsk fotball, red. anm.) spilte fram Spanias angriper Vicente i så god posisjon at farmor hadde scoret.

Johnsen: Norges keeper skulle slå vekk ballen, men traff Etxeberria i hodet. Ekstremt morsomt - om man ikke er norsk...

Klasseforskjell: Landslagstrener Nils Johan Semb erkjente etter kampen at Norge var flere klasser dårligere. Det er bare å være enig.

Takk, Spania!
Den danske avisen Ekstrabladet retter en stor takk til Spania, som reddet EM fra norsk anti-fotball.

"Takk til Raúl, Vicente, Salgado, Puyol, Valerón og alle de andre spanske spillerne som var med på å gi anti-fotballen et lammende og ydmykende slag i ansiktet," skriver avisen.

Selv de mest fanatiske nordmenn må ha blitt så nedverdiget at de nå begynner å tenke i andre spillemessige baner i forhold til landslaget.

"Det er ingen skam å tape en fotballkamp mot et bedre lag, men det er en alvorlig skam når på ikke har mot nok til engang å forsøke å vinne, " konkluderer Ekstrabladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere