RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Betyr veldig mye for meg

For KJ Choi var helgens seier på PGA-touren helt spesiell.

K. J Choi lærte om golf ved å lese en instruksjonsbok av Jack Nicklaus. Søndag vant koreaneren altså Nicklaus' eegen turnering på Muirfield Village-banen i Ohio.

Choi, som lå fem slag bak eten før den siste runden av Memorial Tournament, avsluttet med en imponerende 65-runde. Det var ett slag mindre enn det Ryan Moore brukte.

- Det faktum at det er Jacks turnering, gjorde at jeg følte meg veldig komfortabel. Jeg har spilt i en rekke turneringer, så det var egentlig ikke mye press på meg.

37-åringen, som bor i Houston, tok sin femte seier på PGA-touren, og sin 11. på verdensbasis. Han er med det den mest suksessrike asiatiske spilleren på PGA-touren noen sinne.

Choi var midt i tenårene da han gymlæreren hans ga ham en instruksjonsbok av og med Nicklaus.

- Jeg begynte å lese den, og fikk en følelse av hva Jack forsøkte å lære bort. Det var sånn jeg begynte med golf. Jeg føler meg beæret. Å vinne hans turnering betyr veldig mye for meg, forteller han.

Kenny Perry og Rod Pampling delte 3. plassen. Perry sto for søndagens beste runde da han kom seg i hus på 63 slag, ni under par.

Turneringen ble en skuffelse for Tiger Woods, selv om han skjerpet seg på søndag. Da ble det en 67-runde på den suverene verdenseneren, men det holdt ikke til mer enn en delt 15. plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere